web analytics

Denon CEOL-N11DAB mini streaming hifi

Denon

Die mini hifi-setjes blijven toch altijd weer leuk om te zien, werp maar eens een blik op de nieuwe Denon CEOL-N11DAB met netwerkmogelijkheden.

Toegegeven: helaas produceren de meeste mini hifi-setjes maar een belabberd geluid. Zeker de goedkope exemplaren die je bij de gemiddelde electro-grutter aantreft. Toch kan het ook best wat beter, bewijst een aantal fabrikanten. Neem nu de nieuwe Denon CEOL-N11DAB. Dat is een mini-muzieksysteem met netwerkmogelijkheden. U treft er een DAB/DAB+/FM-tuner in aan, alsmede een cd-speler en streamer. Ook worden Bluetooth en AirPlay 2 ondersteund, wat het een nogal compleet geheel maakt. Zeker als u bedenkt dat tevens voorzien is in een eindversterker en bijbehorende speakers.

Alleskunner

Om verbinding met uw (thuis)netwerk te maken, kiest u uit draadloos wifi of bekabeld ethernet. Eenmaal verbonden benadert u via DLNA u muziekcollectie op bijvoorbeeld een NAS. Of gaat u voor internetradio, Spotify, TIDAL, Amazon HD of maakt u gebruik van de slimme assistenten Amazon Alexa en (of…) Google Assistant. Aan de achterkant van de Denon CEOL-N11DAB vindt u verder nog analoge cinch-ingang alsmede een tweetal optische digitale ingangen. Op de USB A-poort aan de voorkant prikt u desgewenst een USB-stick met muziekbestanden in. De speakers zijn voorzien van een 12 cm midden-lagetoner en een 3 cm tweeter. Verder ondersteunt deze kleine alleskunner natuurlijk het HEOS-systeem van Denon, wat multiroom-streaming mogelijk maakt. De Denon CEOL-N11DAB is vanaf augustus dit jaar leverbaar in de kleuren grijs, zwart en wit voor een bedrag van €629. Mocht u al speakers hebben staan, dan kan het apparaat ook zonder luidsprekers aangeschaft worden. Al is juist een bij elkaar passend geheel natuurlijk het leukst om te zien!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie