Live vragenuurtje vrijdag 3 april

We krijgen veel vragen via de mail. En we beantwoorden ze allemaal. We zijn er immers voor u: de lezer! Het leek ons echter leuk om het eens anders aan te pakken: een live vragenuurtje! Dus vandaag – vrijdag 3 april – gaan we om 10:00 live om uw vragen te beantwoorden. Dus haak in en stel je vraag! 

U kunt via de Live Chat vragen stellen. Wij proberen dan de leukste / beste vragen eruit te pikken en deze te beantwoorden. Lekker direct en interactief dus!

U kunt de Live Stream hier zien. Om 10:00 gaan we live.

19 reacties

 1. Ik heb nu de 30.1. Kort geleden de cd35 gekocht (fantastische speler btw) en denk aan de nieuwe 35 geïntegreerde versterker of, indien de spaarpot het toelaat, de voor-eindversterker.

 2. Prima idee die Live Stream. Ik zag de aankondiging alleen wat laat. Is dit eerder gecommuniceerd of waren jullie er gewoon zo laat bij? Vind het wel voor herhaling vatbaar.

   1. Helaas door mijn excessieve verslavingsdrang gebruik ik geen Facebook meer, dus de aankondinging niet gezien. Daarnaast ben ik ook om 10 uur gewoon aan het werk (vanuit huis). “It’s (not) a dirty job, but someone has to do it …” 🙂
    Ik kijk ‘t wel in de herhaling.

   2. Tijdens de Live Stream stelde ik een vraag over de aansturing van de Kanta 2. Bedankt voor je antwoord maar misschien kan je nog even verduidelijken wat je met “schone” aansturing bedoeld.

    1. Met schoon aansturen bedoelen we met heel weinig vervorming en een lage ruisvloer. Een versterker moet heel stabiel blijven. Sommige versterkers kunnen een beetje ruw worden bij grillige speakers.

Geef een antwoord