web analytics

Live vragenuurtje vrijdag 3 april

We krijgen veel vragen via de mail. En we beantwoorden ze allemaal. We zijn er immers voor u: de lezer! Het leek ons echter leuk om het eens anders aan te pakken: een live vragenuurtje! Dus vandaag – vrijdag 3 april – gaan we om 10:00 live om uw vragen te beantwoorden. Dus haak in en stel je vraag! 

U kunt via de Live Chat vragen stellen. Wij proberen dan de leukste / beste vragen eruit te pikken en deze te beantwoorden. Lekker direct en interactief dus!

U kunt de Live Stream hier zien. Om 10:00 gaan we live.

Gerelateerde berichten

Beats Tour

Beats Tour belooft kwaliteit hoofdtelefoon

In-ear oortelefoons staan bij audiofielen niet bekend om hun grootse prestaties. Beats By Dr. Dre zegt deze trend te doorbreken. De Beats Tour in-ears zouden tot de eerste oortelefoons behoren die de concurrentie aankunnen met over-ear hoofdtelefoons.

19 reacties

      1. Helaas door mijn excessieve verslavingsdrang gebruik ik geen Facebook meer, dus de aankondinging niet gezien. Daarnaast ben ik ook om 10 uur gewoon aan het werk (vanuit huis). “It’s (not) a dirty job, but someone has to do it …” :)
        Ik kijk ‘t wel in de herhaling.

      2. Tijdens de Live Stream stelde ik een vraag over de aansturing van de Kanta 2. Bedankt voor je antwoord maar misschien kan je nog even verduidelijken wat je met “schone” aansturing bedoeld.

Geef een reactie