Live Stream Q&A vrijdag 10:00 CET!

Het is weer tijd voor het vragenrondje. Vrijdagochtend zitten we – met koffie in de aanslag – van 10:00 tot 11:00 (CET) helemaal voor u klaar! Dus raap uw vragen bij elkaar en tune in!

Vrijdag-ochtend is Live Stream ochtend. We wisselen dit af met multitests en Q&A sessies. Deze keer is het weer tijd voor en vragenuurtje. U kunt inloggen op de stream en uw vragen stellen via de chat. Voor ons zou het wel heel erg handig zijn als u de vragen vooraf kenbaar maakt via het contactformulier of onder dit bericht. Dan kunnen we het een en ander voorbereiden, waardoor u een beter onderbouwd antwoord kunt verwachten in de stream.

We hopen u vrijdag aan te treffen in de stream! Tot dan!

Schrijf in op de stream!

9 reacties

  1. Hoi Marcel,

   Dank voor de link, de review van de GigaWatt schakelaars en kabel is zeer informatief.
   Vooral de opzet van de test was leuk om te lezen, met name het hoorbare verschil tussen de kabels en hoe belangrijk het is op welke manier je de kabel koppelt.
   Het betreft als ik het goed gelezen heb, alleen de kabel en schakelbare zekering,in dit geval zonder ingebouwde smeltzekering zoals bij de vergelijkbare Siemens Sitor 3NC 1092, die je kan tunen met div. soorten / kwaliteit zekering.
   Ik begreep ook dat we een ouderwets smeltpatroon (stop) snel moeten vergeten, omdat elk systeem met een smeltdraadje een restrictie in het systeem vormt.
   In elke groep behoort voor de veiligheid een aardlekschakelaar te zitten, dus ook in een aparte Audiogroep.

   Ik ben dan ook zeer benieuwd wat de nieuwe Doepke aardlekschakelaar extra toevoegt wanneer een audiogroep al is voorzien van een GigaWatt G-C16A stroomonderbreker en LC-Y EVO kabel.
   Inderdaad voer voor een test.

 1. Hoi Jaap,
  wederom een leuk vragenuurtje.zIk vind het een heel leuk initiatief om eens puur Nederlandse audio te testen.Zou leuk zijn om eens een complete Nederlandse set samen te stellen met een mooie prijs kwaliteit verhouding.Dus geen Kharma en Crystal Cable prijzen.Vegeet Rick Paap van Master Loudspeakers niet.

  1. Hallo Ronald / Jaap,

   In antwoord op de oproep in het vragen uurtje van deze morgen voor Nederlandse audio, wat denken jullie van het nederlandse speakermerk Millon uit Alkmaar ?
   Een geheel Nederlands product t/m de hand gemaakte drivers toe.
   Met keuze uit diverse modellen te zien op onderstaande website incl. voor de liefhebbers ontwerp en meetgegevens grafieken enz.

   https://www.millon.nl/

Geef een antwoord