Live Stream Multitest Power conditioning

Audioquest, Torus Power, Shunyata en Kemp. We gaan vier filters voor u testen. Op camera mét een geluidstream zodat u zelf ook kunt horen wat het doet. Zorg dus voor een goede hoofdtelefoon! 

De stream start vrijdag 17 april 2020 om 10:00. We proberen hem ruim voor de lunch af te hebben. Reken dus op ongeveer 90 minuten voor deze multitest. Als alles goed gaat natuurlijk :-).

De kandidaten

 • Audioquest Niagara 3000
 • Shunyata Hydra
 • Torus Power TOT Series
 • Kemp PowerStrip 8plus

Alle filters zijn voorzien van een degelijke netkabel die de fabrikant zelf heeft meegeleverd om synergie te bewaken / bewaren. Houdt daar wel rekening mee.

We testen in deze multitest zowel de high-current output als de bron-uitgangen. We gebruiken ons welbekende referentiesysteem voor deze multitest.

Meld alvast aan!

6 reacties

 1. Mannen,

  Ontzettend bedankt voor deze prachtige review! De geluidsfragmenten maken het helemaal af.

  Zelf was ik een gematigde ‘believer’ maar ben door jullie inmiddels vollop overtuigd van de verschillen. Wellicht was dit omdat ik nog niet het juiste device had ?
  Zelfs op mijn tablet met bijgeleverde oordopjes in een stille kamer vond ik er eentje met kop en schouders bovenuit steken. De weergave verbetert werkelijk op alle te beschrijven niveau’s, wat een delicatesse.

  Na de aanschaf blijf ik me tot op de dag van vandaag verbazen over het genot wat dit apparaat brengt.

 2. Na een paar jaar Niagara 1000 heb ik een aantal andere blokken getest. Maar de Niagara 1000 bleef voor mij echt winnen van al het andere, ook duurdere, wat ik uitprobeerde. En dus maakte ik deze week de stap naar een Niagara 3000, puur hopende dat alles wat de 1000 zo goed doet nog beter zou worden.

  Niets is minder waar! De 3000 is fantastisch. De 1000 was top, de 3000 nog beter. De 3000 geeft een natuurlijkere presentatie, en geeft veeleisende eindversterkers, zoals mijn Mark Levinson 336, veel meer ruimte om echt goed los te komen. Het moeiteloze waarmee mijn set nu speelt is ongeëvenaard. De 3000 is een blijver en de 1000 staat te koop.

  Ik heb onlangs vergeleken met een goed Pink Faun blok en een goed Furutech blok, maar die wonnen het bij mij al niet van de 1000. De 3000 is daarmee echt een uniek kwaliteitsniveau voor mij, en een fantastische match met mijn set.

 3. Ik blijf het wat lastig vinden zo’n power conditioner. Zeker, er zit vervuiling op onze 220v. De vraag is alleen wanneer dat een hoorbaar effect gaat opleveren.
  Als ik mijn versterker op maximaal zet, zonder een actieve bron, dan hoor ik een heel zacht ruisje als ik met mijn oor bij de speaker zit. Elke versterker produceert wat ruis dus ik zie dat niet als stroomvervuiling. Schakel kliks van andere apparatuur hoor ik nooit. Ik vraag me af of ik dan een paar duizend euro moet uitgeven aan zo’n apparaat met de kans dat ik geluidstechnisch meer stuk maak dan goed doe

  1. Probeer het gewoon eens uit..
   Bij een serieuze handelaar kan je een filter lenen voor een test.
   Resultaat is echter wel afhankelijk van de “spullenboel” waarmee je speelt!

  2. Ruis in de versterker – die lichte his – is anders dan netvervuiling. Dat kunnen afgevlakte sinussen zijn, harmonischen (die weer kleuren), spikes, dips… etc. Dat is deels te compenseren in een goede voeding. Maar niet alles. Dat wordt gewoon te duur.

   Probeer er eens eentje. Dan weet je genoeg!

Geef een antwoord