web analytics

The Hifi Studio Number One heeft nieuwe huisstijl

The Hifi Studio

The Hifi Studio Number One heeft én een nieuw logo én een nieuwe huisstijl. Vanzelfsprekend willen ze dat graag wereldkundig maken; bij deze geregeld.

Om te beginnen heeft natuurlijk ook The Hifi Studio Number One last van de coronacrisis: ‘Wij hopen dat u gezond en veilig deze uitzonderlijke tijden doorkomt. Via dit bericht willen wij u mededelen dat wij vooralsnog open zijn. Hier in de winkel hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Heeft u vragen of wensen dan zijn wij gewoon telefonisch en via de mail bereikbaar. Wilt u langskomen? Bel ons eerst even voor een afspraak. We houden ons aan maximaal twee klanten tegelijk met gepaste afstand. Uw aankopen kunnen wij ook aan uw voordeur afgeven of verzenden met een bode. Nogmaals doe voorzichtig in deze tijden, let op uw naasten, en geniet vooral nu van uw muziekcollectie’.

Nieuw logo en passende huisstijl

Tegelijkertijd heeft de zaak ook positief nieuws te melden: ‘Het zal u niet ontgaan zijn dat er de afgelopen jaren bij ons veel veranderd is. Zo zijn wij in 2017 drie keer zo groot geworden en hebben extra luisterkamers gekregen. Bij de nieuwe winkel hoort ook een passende huisstijl en website (inhoudelijk zijn we er nog druk mee bezig).’ Voor de liefhebbers die het nog niet hebben gezien: zie de website van The Hifi Studio Number One. Ook nieuw daar is de blogpagina. Tot slot meldt de winkel: ‘Op de homepage zouden we het leuk vinden om uw ervaringen te delen. U kunt uw stukje mailen naar [email protected]. Alvast bedankt.’

Gerelateerde berichten

Pink Floyd - The Wall Immersion

Chattelin presenteert The Wall Immersion

Benieuwd hoe The Wall Immersion Box van Pink Floyd klinkt in combinatie met high-end audio? Op zaterdag 3 maart presenteert Chattelin Audio Systems in Den Haag de officiële release van dit album op apparatuur van Devialet, Wadia en Audio Physic.

Tired Pony – The Place We Ran From

Wat krijg je als je Gary Lightbody, Richard Colburn, Iain Archer, Jacknife Lee, Peter Buck, Scott McCaughey en Troy Stewart samenbrengt in één band? Precies: Tired Pony. De droom van Gary Lightbody (Snow Patrol) was een country-plaat op te nemen… Dat is (gelukkig) niet helemaal gerealiseerd. The Place We Ran From is zeker geen country, […]

Geef een reactie