Quarantaine luisteren bij Audio-Life

Audio-Life

Winkels hebben het zwaar en proberen op alle mogelijke manieren creatief om te gaan met de Corona Crisis, zo ook Audio-Life dat Quarantaine luisteren introduceert.

Voor de aanschaf van een stukje high-end gaan daar toch vaak een of meer luistersessies aan vooraf. Probleem is alleen dat shows, expo’s en meer voor de komende tijd geen doorgang vinden. Het risico op besmetting is simpelweg te groot en geen enkele organisatie wil nog meer verspreiding van COVID-19 op z’n geweten hebben. Maar wat dan? Audio-Life biedt uitkomst in de vorm van Quarantaine luisteren, zo lezen we in het door hun verspreide bericht:

’Omdat wij het ons goed voor kunnen stellen dat jullie de winkels willen vermijden om besmetting te voorkomen, gaan wij deze week iets nieuws proberen: Quarantaine luisteren bij Audio-Life.

Vanaf deze week is het mogelijk om bovenstaande luisterruimte te reserveren. Hierbij kun je in je eentje (of met een vriend of vriendin) naar je favoriete muziek luisteren. Wij zullen een set naar wens voor je klaarzetten zodat je in alle rust even weg kan dromen en kan genieten van je favoriete muziek. Uiteraard vergezeld van een kop koffie/thee en een koek.

Wij hanteren ook in de winkel uiteraard alle richtlijnen van het RIVM.

Inderdaad, helemaal alleen in een buitengewoon schone luisterkamer naar je favoriete muziek luisteren. Er zal niemand bij je in de buurt komen!

Enthousiast? Stuur dan even een mail naar [email protected]

2 reacties

  1. Een zeer goed idee maar ik vraag me alleen af wie er zal komen want men adviseert om zoveel mogelijk binnen te blijven en alleen maar noodzakelijke verplaatsingen te doen. Wellicht iets minder strikt in Nederland dan in België wat maatregelen betreft vraag ik me af?

Geef een antwoord