web analytics

x-odos en Lab12 weer op de Audio Show Alkmaar

Audio Show Alkmaar

Komend weekend staan x-odos en Lab12 weer samen op de Audio Show Alkmaar, alwaar weer mooie spullen van beide merken voor u luisterklaar staan.

‘Voor de derde keer op rij gaan we samen met Daudio (Nederlandse fabrikaat luidsprekers) en Purecable (Kabels uit Nederland) de bezoekers van de Audio Show Alkmaar weer trakteren op een mooie set! Dit jaar willen we weer laten horen dat je ook met een “wat beperkter” budget echt muziek kunt maken’, zo meldt het dynamisch duo x-odos en Lab12.

TDA1543

De beide bedrijven vervolgen: ‘We zullen spelen met elektronica van LAB12: de Integre4 buizenversterker met KT150 buizen (€4.499,-) en de nieuwe LAB12 DAC1 Reference DAC met maar liefst 8 stuks good old Philips TDA1543’s (€2.999,-) en diverse streamers van x-odos zullen hun magie gaan verrichten. (o.a. de nieuwe xo|one plus met DAC en xo|stream pro loopwerk). De prijzen van x-odos beginnen bij €2.980,-‘. Meer informatie over x-odos vindt u alhier. En mocht u meer willen weten over Lab12, dan treft u hier achtergrondinformatie aan. En verder geldt natuurlijk dat u uitgebreide informatie aantreft op de hifi-expo in het Alkmaarse AZ (AFAS) stadion het aankomende weekend. U ziet hier de komende dagen meer aankondigingen van diverse bedrijven die aanwezig zijn op de Audio Show Alkmaar langkomen!

Gerelateerde berichten

firmware Meridian Explorer

Meridian: nieuwe firmware voor Explorer

NIEUWS – Zo gaat dat tegenwoordig: firmware updates voor uw d/a-converter. Meridian heeft nieuwe software voor de Explorer-dac. De nieuwe software moet betere kwaliteit bieden op lage volumes én verhoogt het volume, zodat ook zwaardere koptelefoons beter klinken. 

YouTube Music aangekondigd

Er verschijnt onder de naam YouTube Music een nieuwe app.  Hierin zijn muziekvideo’s van de online videodienst gebundeld, zodat het gemakkelijker is om naar muziek te luisteren via dit platform.

Geef een reactie