web analytics

Q Acoustics zorg met Q B12 voor stevig laag

Q Acoustics

Q Acoustics brengt de nieuwe subwoofer Q B12 uit, die perfect past bij de 3000i-serie en alle Concept modellen. Voor als u daar nog meer diepgang bij wenst.

De nieuwe Q B12 subwoofer van het Britse Q Acoustics beschikt over een 300 mm lagetonen-driver gekoppeld aan een 220 Watt klasse D-versterker. De kast is gemaakt van stevig MDF dat vervelende trillingen tegen moet gaan. Volgens de fabrikant is de Q B12 sub geschikt prima geschikt voor popmuziek met stevige baspulsen, maar voelt de elegante lagetoner zich ook als een vis in het water voelt bij soundtracks en geluidseffecten van bijvoorbeeld speelfilms. Los van de sub zelf krijgt u ook een set in hoogte verstelbare spikes met rubberdoppen meegeleverd. Daarmee ontkoppelt u het geheel effectief van de vloer.

Instelbare ‘startfrequentie’

De al genoemde stevige MDF-behuizing beschikt over een 36 mm dikke wand. U kunt de frequentie waarbij de Q Aciustics Q B12 z’n werk begint te doen instellen, zodat het geheel perfect aan uw speakers aangepast kan worden. De (conus van de) driver van de sub is gemaakt uit extra stijf papier. De prijs van de subwoofer bedraagt €599 en hij is per direct verkrijgbaar. Dus mocht u toevallig op zoek zijn naar iets meer lage tonen uit uw installatie, dan is dit een mooie optie lijkt ons.

Gerelateerde berichten

Alpha Live Stream test met Weiss, Sonnet en Metrum

Het is weer tijd voor een leuke, interactieve test. Samen met u willen we graag drie systemen vergelijken. Als hoofdkandidaat hebben we de vrij nieuwe Weiss DAC501- wat een streamer, dac, pre-amp én hoofdtelefoonversterker is. Daar zetten we naast: de Sonnet Morpheus samen met de Ambre. De Morpheus hebben we natuurlijk onlangs getest. En tenslotte […]

Geef een reactie