web analytics

Monitor Audio brengt zesde generatie Bronze serie uit

Monitor Audio

De zesde generatie Bronze serie speakers van Monitor Audio is een feit. U kunt kiezen uit acht verschillende modellen.

De alweer zesde generatie van de Monitor Audio Bronze serie luidsprekers staat klaar. Verdeeld over acht verschillende modellen kiest u bijvoorbeeld uit twee statiefspeakers (de Bronze 50 en Bronze 100). Of ga voor een van de twee vloerstaanders (Bronze 200 en Bronze 500), een center speaker (Bronze C150), achter-speaker (Bronze FX), een Dolby Atmos speaker (Bronze AMS) of een subwoofer (Bronze W10). Uiteraard is combineren hier het toverwoord, u bouwt desgewenst een complete surround-installatie op.

Contrasterend frontpaneel

Volgens Monitor Audio is de zesde generatie Bronze mede dankzij bouwkwaliteit en prestaties de beste uitvoering van deze serie tot nu toe. Elke speaker beschikt over nieuwe drivers, voorzien van Damped Concentric Mode (DCM)-techniek. Verder is voorzien in een tweeter met Uniform Dispersion (UD) waveguide. De behuizing is eveneens wat aangepast en beschikt over een frontpaneel in contrasterende kleur. Kies verder uit wit, zwart, walnoot en ‘urban grey’ afwerkingen. Mocht u wat tijd over hebben, dan kunt u de Monitor Audio Bronze luidsprekers volgende maand op de Bristol Hi-Fi Show 2020 met eigen oren beluisteren. Overigens kwamen we de aankondiging van de nieuwelingen tegen bij Sempre Audio (afbeelding bovenaan dit artikel). De Nederlandse importeur van Monitor Audio vindt u alhier.

Gerelateerde berichten

Apple Music

Josh Homme en Elton John radio-dj’s in Apple Music

Eerder las u op Alpha Audio al dat Apple Music op 30 juni beschikbaar komt en dat er onder de naam Beats One een wereldwijd radiostation beschikbaar komt. Verschillende bekende artiesten fungeren als radio-dj, zoals Elton John, Josh Homme (Queens Of The Stone Age) en nog meer allerlei populaire muzikanten.

Geef een reactie