Norddeutsche HiFi-tage in Hamburg naderen

Norddeutsche HiFi-tage

Woont u in het noorden van ‘t land, zet dan 1 en 2 februari vast in de agenda. Dan worden in Hamburg de Norddeutsche HiFi-tage gehouden, altijd leuk!

Zeker in de winter is een verwarmende hifi-expo altijd welkom. Op dus naar Hamburg, waar de Norddeutsche HiFi-tage dit jaar op zaterdag 1 en zondag 2 februari worden georganiseerd. Het Holiday Inn in de Duiste havenstad is dan the place to be. Verdeeld over lobby, conferentiezalen en allerlei kamers ontdekt u alles wat uw hart begeert op het gebied van high-end audio. Hoofdtelefoons, al dan niet mobiele speakers, radio’s, streaming en het beste aan analoge techniek: alles is aanwezig. Op de website van het evenement vindt u een lijst met deelnemers, op moment van schrijven 324. Ook praktisch is de plattegrond, zodat u snel uw weg vindt en een bezoek vooraf goed te plannen is.

Workshops

Zonder meer ook de moeite waard om bij te wonen – als u de Duitse taal machtig bent – zijn de op de rol staande workshops van Matthias Böde. Luister en leer. De openingstijden van de Norddeutsche HiFi-tage zijn op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis en u vindt het Holiday Inn aan de Bilwerder Neuer Deich 14 te Hamburg.

 

Geef een antwoord