web analytics

Synergistic Research Orange Fuses, high-end zekering

Synergistic Research

Voor velen begint een goede high-end installatie al bij de de netspanning, die dan vanzelfsprekend even netjes gezekerd hoort te zijn. Met een zekering van Synergistic Research bijvoorbeeld.

Niets levert zoveel discussie als high-end op. En velen gaan tot het naadje om het allerbeste uit hun geluidsinstallatie te halen. Een goede, ruis- en storingsvrije voedingsspanning is daarbij een goed uitgangspunt. Tegelijkertijd moet – ook wettelijk – aan de veiligheid worden gedacht. Het betekent dat audio-apparatuur (en vooral de voedingen) veelal voorzien zijn van een zekering. Standaard zekeringen corroderen na verloop van tijd mogelijk, wat voor een degradatie van de binnenkomende netspanning kan zorgen. Vandaar dat er audio-grade zekeringen op de markt zijn die geoptimaliseerd zijn voor high-end. Ronald Kemp van het Amsterdamse Kemp Elektroniks stuurde ons een persbericht met daarin de volgende tekst: ‘Vandaag de dag is iedere A/V liefhebber zich er wel van bewust dat audio-grade zekeringen pure noodzaak zijn om het uiterste uit hun apparatuur te halen. Veel accessoirefabrikanten springen hier op in, maar vriend en vijand zijn het er toch wel over eens dat de Synergistic Research Orange Fuses de nieuwe referentie zijn’.

30 dagen niet goed, geld terug

Kemp vervolgt: ‘159 Euro voor een zekering lijkt kostbaar, maar als je het vergelijkt met andere upgrades die eenzelfde resultaat kunnen bewerkstelligen, dan kom je al gauw boven de 1000 Euro uit. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van de Orange Fuses dat wij u een onvoorwaardelijke: “30 dagen – niet goed geld terug” garantie geven’.

Gerelateerde berichten

AZ stadion

Grote audioshow in AFAS-stadion

Aankomend weekend houdt Studio Alkmaar een grote audioshow in het AFAS-stadion (voetbalclub AZ). Op deze zesde editie zijn tientallen audiomerken, importeurs en dealers aanwezig om bezoekers op de hoogte te brengen van de nieuwste hifi-producten.

Geef een reactie