web analytics

Meridian begint nieuw, informatief YouTube-kanaal

Meridian

Meridian is een nieuw en informatief YouTube-kanaal begonnen onder de naam Meridian Audio Resources. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van deze fabrikant.

In de meest recente nieuwsbrief van groothandel Viertron lezen we dat Meridian een eigen YouTube-kanaal gestart is. ‘Als u van alles over Meridian wilt weten, bezoek dan ons nieuwe YouTube-kanaal, Meridian Audio Resources. Dit kanaal geeft u snel en gemakkelijk toegang tot een scala aan nuttige informatie’, zo meldt de fabrikant. Qua content zijn de volgende zaken te verwachten:

  • Webinar Replays
  • ‘How To’- Video
  • Produkt introducties
  • Meridian Technology Video

Informatief

Door u te abonneren op het nieuwe kanaal van Meridian, blijft u altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van de fabrikant. U vindt er ook – zo zagen we – allerlei technische informatie, interviews met mensen uit het bedrijf en meer. Leuk en interessant voor als u apparatuur van het merk hebt staan, of geïnteresseerd bent in de aankoop van een van hun producten. Maar minsten zo leuk en interessant voor achtergrondinformatie en nieuws. Leer hoe en waarom dingen werken en waarom de Britse fabrikant ze als zodanig heeft ontworpen. Verder geldt natuurlijk dat het altijd aardig is om personen achter de producten te leren kennen en hun meningen en filosofieën te horen.

Gerelateerde berichten

Eerste indruk: de nieuwe Bowers & Wilkins 700-series

Bowers & Wilkins introduceert de lang verwachte opvolgers van de CM Series, de 700 Series. Met deze geheel nieuwe lijn luidsprekers maakt de fabrikant de stap naar het 800 topsegment qua technologie en klank een stukje kleiner. Tijdens de ontwikkeling van de 700-serie hebben de technici van Bowers veel aandacht besteed aan de stijfheid van […]

Geef een reactie