web analytics

Alpha Audio Switch Test met Live Stream!

Meten aan de Silent Angel Bonn N8

De vaste lezers en volgers van Facebook hebben het vast opgepikt: we gaan met ú: de lezers van Alpha Audio, een dubbelblinde audio-switch test doen. We hebben een panel van tien lezers verzameld die op 30-11 aanwezig zijn bij ons op kantoor. Maar om u ook te live te informeren, zetten we een live stream op tijdens die dag. Deze live-stream zal te volgen zijn op ons Youtube-kanaal.

NB: hier staat de replay van de live stream van 30-11-2019

Alpha Audio is een platform dat graag direct communiceert met zijn lezers. Dat doen we via de website, op shows, telefonisch, mail… Facebook… En in dit geval door jullie uit te nodigen om mee te testen.

Dubbelblind

In de test komen ongeveer tien switches voorbij. Van de zéér exclusieve Ansus-switch tot een doodnormale Netgear. Daartussen vallen de Fidelizer, Sotm, Silent Angel, een managed Meraki en bijvoorbeeld een fiber-oplossing die we al langer gebruiken op kantoor.

We gaan de switches dubbelblind testen, wat wil zeggen dat Alpha zelf niet weet welke switch speelt én het panel ook niet. We nummeren simpelweg de modellen. De cijfers komen overeen met een nummer op een testformulier. Daardoor kunnen we later zien welke switch welke waardering heeft gekregen.

Overigens delen we de tien testers op in twee groepen. Elke groep test vijf modellen per keer. Daarna wisselen we door. Uiteindelijk heeft iedereen tien modellen gehoord en gewaardeerd op een formulier.

Live Stream

Zoals vermeld live streamen we de test. U kunt vanaf een uurtje of 11 inloggen op de stream. Nu gaan we zeker proberen om uw vragen in de stream te beantwoorden, maar u zult begrijpen dat we ook best druk zijn ;-). Echter is het altijd interessant om uw feedback mee te pakken in deze interessante test!

Uitwerking

Natuurlijk nemen we foto’s én maken we nog een artikel van de dag én de test. Verwacht dus zowel een leuke Live Stream én een artikel van komende zaterdag!

Gerelateerde berichten

Teufel gaat voor Oranje

NIEUWS – Teufel heeft – speciaal voor de Holland-fans – een speciale versie van de Ultima 40. Nou ja: er is een oranje frontje beschikbaar om het Holland-gevoel wat extra op te zwepen. Bijvoorbeeld tijdens het EK. 

21 reacties

  1. Hoi Jaap,ik heb de hele stream bekeken.Geweldig!Als ik het goed begrepen heb vinden jullie de Meraki het beste klinken en als ik mij niet vergis is dat een(megabit) fast ethernet switch(dus geen gigabit).Klopt dat?Als dat zo is dan kloppen de bevindingen van Melco en Uptone audio en de mensen op het Naim forum wel.Ikzelf vind megabit ook iets beter klinken en gebruik een Cisco catalyst 2960 switch.Uptone is bij de ontwikkeling van hun etheregen ook van deze switch uit gegaan.

  2. Hoi Jaap, Veel dank voor de switch test. Erg leuk en leerzaam, ook via de livestream. Helaas heeft Youtube hem al weer geblokkeerd wegens het schenden van rechten. Van WMG, meen ik. Heel triest dat geneuzel. Blij dat ik live gekeken heb.

      1. Was een dag om trots op te zijn Jaap. Erg van genoten!
        Uitgaande van de redelijk betaalbare M8 nog maar eens wat andere switches testen in de naaste toekomst. Er zitten er zeker en vast nog wel een paar aan te komen!

Geef een reactie