McIntosh presenteert MA352 AC hybride versterker

McIntosh

De McIntosh MA352 AC is een hybride versterker, wat betekent dat is voorzien in een transistor-eindtrap en een op buizen gebaseerde voorversterker.

Een hybride versterker als de McIntosh MA352 AC is een ideale oplossing voor een ieder die maar niet kan kiezen tussen buizen of transistors. Dit apparaat heeft beiden aan boord, en zorgt daarmee voor de ideale mix voor twijfelaars. De voorversterker bevat twee 12AX7A buizen en een 12AT7 dubbeltriode-buis. De eindversterker is dan weer opgebouwd met moderne halfgeleiders. En goed voor een vermogen van 200 Watt aan 8 Ohm per kanaal, of 320 Watt aan 4 ohm. Met de McIntosh-eigen 5-bands toonregeling past u het geluid helemaal naar eigen smaak en luisteromgeving aan.

Hoofdtelefoonversterker

Qua ingangen hebt u bij de McIntosh MA352 AC de beschikking over vier asymmetrische tulp-ingangen. Daarvan drie lijningangen en één MM-phono ingang. Een paartje symmetrische XLR-ingangen maakt het compleet. Mocht u het willen, dan bestaat de mogelijkheid om twee subwoofers op de versterker aan te sluiten. Handig is verder de ingebouwde hoofdtelefoonversterker die hoofdtelefoons met een impedantie tussen van 20 tot en met 600 Ohm kan aansturen. De McIntosh MA352 AC is vanaf eind deze mand leverbaar, voor een bedrag van €8490 mag u hem de uwe noemen.

Geef een antwoord