web analytics

Ga luisteren naar en over buizenversterkers

buizenversterkers

Nog nooit buizenversterkers horen spelen? Grijp dan uw kans bij Mimesis Audio in België, op 26 en 27 oktober!

Heeft u nog nooit een buizenversterker horen spelen? Of hebt u altijd al eens het geluid ervan willen horen maar nooit de kans ertoe gekregen? Dan organiseert Mimesis Audio in het Belgische Lievegem een tweetal mooie demodagen waar u alsnog die kans krijgt. Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober kunt u binnenlopen bij de zaak, alwaar dan een heus buizenweekend gaande is.

Uitleg en luistersessies

Mimesis: ‘Op 26 en 27 oktober vertellen wij u alles over ‘vacuum tubes’ of buizen.
Deze vorm van versterking staat garant voor een muzikale weergave, helder en toch rustig. Tijdens onze demonstratie kunt ook het verschil horen tussen verschillende soorten buizenversterkers: single-ended of push-pull. We houden vier buizenversterkers voor u luisterklaar. Hebben we uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Kom dan kennis maken met de uitstekende producten van Unison Research, Synthesis en Pro-Ject Audio, uiteraard allemaal aangestuurd door buizen’. U vindt Mimesis Audio aan de Binnenslag 38 te Lievegem in België, waar het natuurlijk altijd goed toeven is! Op de website van de zaak is het evenement eveneens vermeld. En u leert er meteen wat de bedrijfsnaam betekent!

Gerelateerde berichten

Meridian Reference Audio Core 818

Meridian brengt updates voor 800 serie

NIEUWS – Meridian komt met een aantal upgrades voor de referentieserie en de DSP7200 luidsprekers. De upgrade moet op een paar vlakken hoorbare verbeteringen brengen. Bezitters van een 800-serie product of DSP7200 kunnen via de dealer de upgrade krijgen. 

Audiac ook op de Woonbeurs

NIEUWS – Importeur Audiac – bekend van merken als Arcam, Tivoli, Simple Audio en Wilson – is ook aanwezig op de Woonbeurs. Zij zullen een leuke demo neerzetten én een nieuw Italiaans merk introduceren. Helaas weten we nog niet wat precies. Daarvoor moeten wij en u toch echt naar de Woonbeurs. 

1 reactie

 1. Ik heb weleens een demo genoten waar een buizenversterker een set luidsprekers aanstuurde.

  Het geluid kon ik moeilijk accepteren, omdat naar jaren de transistoren versterkers mijn oren hebben gevormd.
  Na een demo met een hybride, was ik ook niet echt overtuigd. Wederom het gewend zijn aan transistoren.

  Nadat de demonstrateur een transistoren versterker liet horen, kwam uit de luidsprekers het geluid waarvan ik smul.

  Ook peperdure high end waarmee is gewerkt met transistoren vind ik mooier.

  Het is een smaak ding.
  Wel hou ik van gitaarversterkers waarin buizen zitten.

Geef een reactie