web analytics

Viertron pakt uit op komende XFI eind september

XFI

De XFI in Veldhoven komt er weer aan, en ook distributeur Viertron zal daar met een aardige verzameling merken staan.

De XFI audioshow is ook voor Viertron een mooie gelegenheid om een hoop moois uit de kast te trekken. Dit jaar staat de distributeur in Veldhoven met de volgende merken:

Waar en wanneer ook alweer?

De komende XFI wordt zoals altijd weer in de de Koningshof te Veldhoven gehouden. Dit jaar op 28 en 29 september en u kunt er zoals altijd weer een scala aan prachtige merken en spullen verwachten. Een mooie gelegenheid om u alvast op te warmen aan al het moois dat in de meer donkere dagen van het jaar prima van pas komt. Toegangskaarten zijn al online te bestellen. Daar waar u aan de deur een bedrag van €13,50 moet betalen, levert nu online bestellen korting op. Een kaartje kost dan €10, waar nog boekingskosten van €0,99 bijkomen. De locatie is eenvoudig bereikbaar met het OV, en u kunt zowel op de zaterdag als zondag tussen 10.00 uur en 17.00 uur terecht.

Gerelateerde berichten

Marantz SR6007 AV receiver

NIEUWS – Marantz heeft een nieuweling in het middensegment: de Marantz SR6007 AV receiver. Een 7.2 beest met talloze interessante opties voor de thuisbioscoop-fanaat. Denk aan zes hdmi-ingangen, 3D en 4K ondersteuning, kalibratie, veel vermogen en natuurlijk streaming. 

Geef een reactie