web analytics

PMC onder de vleugels van importeur Terrason Audio

PMC

Sinds begin vorige maand heeft Terrason Audio de distributierechten van PMC luidsprekers verkregen voor de Benelux. Het merk is geschikt voor zowel pro’s als muziekliefhebbers thuis.

Per 1 augustus jongstleden heeft Terrason Audio de distributierechten van PMC luidsprekers verkregen voor de Benelux. De importeur meldt in z’n persbericht: ‘PMC is een internationaal geroemde naam, zowel voor de professional als voor de muziekliefhebber. De mensen achter PMC hebben feitelijk het juiste recept gevonden om hun luidsprekers echt én mooi te laten klinken. Ze gaan er gewoon nog voor de pure muziek. Bij PMC gaan wetenschap en kunst voortdurend samen. Kenmerkend zijn onder meer de zelfontwikkelde en handgemaakte midrange drivers, het gebruik van speciaal conusmateriaal, geselecteerde crossover componenten en natuurlijk hun transmissielijn-ontwerp. Resultaat zijn luidsprekers van de allerbeste kwaliteit, ongeacht prijsklasse’.

Musici

De lijst van musici die voor de PMC audiokwaliteit hebben gekozen is – zo laat Terrason Audio weten – lang, ‘maar namen als Stevie Wonder, Elbow, Tony Bennet, Robbie Williams, Peter Gabriel, Kraftwerk, Coldplay en onze eigen Afro Jack liegen er toch niet om. Je vindt het merk onder meer in de studio’s van Sony Music, Universal Music, Decca en Capitol én in de huiskamers van muziekliefhebbers over de hele wereld’. Meer informatie over de nieuw aan het assortiment toegevoegde luidsprekerfabrikant (en andere merken in het assortiment van de importeur) vindt u op www.terrason-audio.nl.

Gerelateerde berichten

gydotron

Wordt VIP op de Gydotron Pastorijshow!

Alsof de Gydotron Pastorijshow op 24 en 25 januari al niet van zichzelf geweldig is! De Marten Coltrane Supreme 2 staat er te spelen op een waanzinnig systeem van Jeff Rowland! En de twee broers van Marten zijn zelf aanwezig! Alpha Audio mag ook nog vijf mensen aanwijzen die als VIP naar binnen mogen! 

Audio Advies

Wie een compeet hifisysteem gaat aanschaffen, zal voor heel wat keuzes komen te staan. Alpha Audio kan onafhankelijk advies op maat verzorgen. Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Hier staat alles uitgelegd. Als u contact met ons wilt, kan dat door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact […]

Geef een reactie