web analytics

Genuin Audio presenteert Pearl phono-voorversterker

Genuin Audio

De nieuwe Pearl phono-voorversterker van Genuin Audio is exclusief voor de fabrikant ontwikkeld door Walter Fuchs.

Die Walter Fuchs is bepaald geen onbekende in het hifi-wereldje en heeft z’n sporen daar bij diverse grote merken nagelaten. De Genuin Audio Pearl phono-voorversterker is dan ook een mooi ontwerp. De basis wordt gevormd door een kanaalgescheiden klasse A versterker, waarbij volgens de fabrikant – hoe kan het ook anders – hoogwaardige onderdelen gebruikt zijn. U treft er onder meer relais met een contactlaag bestaande uit een mix van goud, zilver en palladium in aan. Het RIAA correctiefilter is deels actief (eerste trap) en deels passief. Deze combinatie moet zorgen voor bestendigheid tegen oversturing en tegelijkertijd zo min mogelijk vervorming.

MM en MC

U kunt op de Pearl van Genuin Audio gelijktijdig een MM- en MC-element aansluiten. De MC-tak is volledig symmetrisch opgebouwd en voorzien van XLR-ingangen. De MM-ingang beschikt over reguliere tulpaansluitingen. Via dipschakelaars aan de achterkant van het apparaat past u zaken als versterking, capaciteit (in geval van MM) en weerstand (MC) aan. De eigenlijke phono-voorversterker komt samen met een in een aparte behuizing gebouwde voeding. Deze beschikt over een 250 VA ringkerntrafo plus uitgebreide afvlakking. U kunt kiezen uit zwarte of zilveren behuizingen en de vraagprijs bedraagt €4990.

Gerelateerde berichten

AVM CD8

AVM komt met high-end cd-speler: OVATION CD8

De OVATION CD8 cd-speler van AVM is in drie uitvoeringen beschikbaar. Muziekliefhebbers hebben keuze uit een cd-speler met alleen digitale uitgangen of een cd-speler/DAC met een solid-state lijntrap. Daarnaast is het apparaat ook als cd-speler/DAC te koop met een buizen lijntrap te koop.

Geef een reactie