web analytics

Daudio komt met twee primeurs naar de XFI audioshow

Daudio

Daudio toont dit jaar twee nieuwe luidsprekers op de XFI audioshow, bedoeld als Referentie-serie met prijskaartjes onder de €10.000.

Daudio laat in een persbericht weten twee nieuwe speakers op de komend weekend gehouden XFI in Veldhoven te presenteren: ‘Deze luidsprekers hebben wij ontworpen om naast de High End modellen (S1, W1 en M1) ook een Referentie serie neer te zetten in het segment onder de 10.000 euro. Doel van Daudio is om de voordelen van open luidsprekers, natuurlijke weergave met minder vervorming & verkleuring en geen kastklank, voor een breed publiek bereikbaar te maken’.

S2

Het eerste nieuwe model, de S2, is een drieweg full range luidspreker ontworpen om – zo lezen we in het persbericht: ‘de uitzonderlijke weergavekwaliteiten van Daudio neer te zetten met de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding van alle componenten. De dubbele 12” woofers en de prachtige mid en tweeter geven een ver doorlopend bereik van onder de 30Hz tot ver boven de gehoorgrens. U hoort een enorme dynamiek, mooie details en tegelijk heel veel rust. De Daudio S2 heeft een minimalistisch design, waarbij alle drivers netjes achter het strakke doek zijn weggewerkt. De luidspreker is gemakkelijk te plaatsen en staat stevig op een klein vloeroppervlak. Een prachtige elegante luidspreker, leverbaar in verschillende soorten hout en gelakt in de gewenste kleur hoogglans of mat’.

M2

Het tweede model is de M2, dit is een monitor/sub luidsprekersysteem. Daudio: ‘De M2 monitor is direct familie van de S2 met dezelfde mid en tweeter. Hij neemt nog minder ruimte in en is gemakkelijk te plaatsen bijvoorbeeld aan weerszijden van de TV. Het laag wordt verzorgd door een kleine sub die twee zeer snelle 8″ drivers bevat. Voor een optimale weergave regelt Daudio de sub in bij aflevering. Dit maakt dat hij bijna overal kan worden neergezet zonder dat dit ten koste van de weergave gaat. De Daudio M2 heeft een minimalistisch design, is 1 meter hoog en slechts 23 cm breed. De sub is 30 cm in het vierkant, deze maten kunnen eventueel nog worden aangepast als de situatie hierom vraagt. Leverbaar met verschillende kleuren doek en met RVS of Aluminium zijkanten’

Kamer 44

Daudio demonstreert op de XFI audioshow in kamer 44 samen met Purecable en YN-audio. ‘Oftewel met de prachtige kabels van Purecable en de bijzondere Xodos streamer, de LAB 12 versterkers en de B.audio versterker en dac. Kom luisteren naar en genieten van de Open en Eerlijke geluidsweergave van deze mooie sets. X-fi audio – Kamer 44’, aldus de enthousiaste fabrikant.

Gerelateerde berichten

1 reactie

 1. Ben reuze benieuwd naar de review van Jaap
  Want deze fabrikant is niet de enige die dit principe toepast

  Ik hecht geen waarde meer aan wat de fabrikant beweert
  Sinds Jaap mij antwoorde dat de Yamaha NS-5000 wel eens kon tegenvallen.

  Wat ik wel ‘n goede reclame vindt
  Service tot in de woonkamer :-)

Geef een reactie