web analytics

Audio Technica levert in-ears met 15 uur speeltijd

Audio Technica

Audio Technica heeft de ATH-CKS5TW écht draadloze in-ears uitgebracht, die maar liefst tot 15 uur spelen op een volle acculading. Who needs a stopcontact?

De nieuwe ATH-CKS5TW van Audio Technica is ten eerste een echt draadloze in-ear. Tegelijkertijd rekent de nieuweling af met de ‘traditioneel’ verhoudingsgewijs korte speeltijd die veelal gemoeid gaat met dit soort oordopjes. Eenmaal volgeladen, speelt u tot maar liefst 15 uur zonder bij te tanken. Het maakt de ATH-CKS5TW ideaal voor langere reizen waarbij een stopcontact niet altijd een vanzelfsprekendheid is. Zeker als u bedenkt dat het meegeleverde draagetui een extra accu bevat, goed voor twee extra laadbeurten. Kortom: als u voor vertrek zowel de dopjes als het laadetui volledig oplaadt, hebt u in totaal 45 uur ‘off grid’ speeltijd bij de hand.

Breedbandig

De ATH-CKS5TW van Audio Technica heeft een frequentiebereik dat loopt van 5 Hz tot 40 kHz. Dat is mede te danken aan het dubbellaags diafragma met een diameter van 10 mm. Via Bluetooth 5.0 worden aptX, AAC en het alledaagse SBC ondersteund. Middels knoppen op de in-ears regelt u desgewenst het volume en ontvangen van oproepen. In het laatste geval komt de ingebouwde microfoon voor het houden van handsfree-gesprekken prima van pas. Via de Audio Technica app kunt u de oortjes naar wens instellen. Tot slot heeft de Japanse fabrikant gezorgd voor een nieuw design van de meegeleverde ‘verloopstukjes’. Deze moeten voor een nog betere pasvorm en hoger draagcomfort zorgen dan voorheen. Waarbij tegelijkertijd omgevingsgeluid zoveel mogelijk wordt buitengesloten. En is al dit moois nu duur? Valt best mee: voor €159 haalt u ze in huis.

Gerelateerde berichten

Cyenne CY-3100 SE

Winnaar Cyenne-test bekend

Vorige week hebben we aangekondigd dat één lezer van Alpha Audio de Cyenne-dac mag testen. We hebben bijzonder veel inschrijvingen ontvangen! Hartstikke mooi natuurlijk, want het laat zien hoe betrokken de lezers van Alpha Audio zijn én hoe gewild een goede dac is! Helaas kunnen we maar één lezer uitkiezen.

Geef een reactie