web analytics

Spotify voor nieuwe gebruikers 3 maanden gratis

Spotify

Spotify heeft een nieuwe kennismakingsaanbieding permanent ingevoerd. Iedere nieuwe gebruiker kan 3 maanden lang kosteloos gebruik maken van de dienst.

Muziekdienst Spotify heeft permanent een nieuwe kosteloze probeerperiode voor nieuwe gebruikers in het leven geroepen. Daarmee kan 90 dagen (drie maanden) gratis gebruik gemaakt worden van de dienst. Ofwel 3 maanden lang ongelimiteerde toegang tot de volledige muziekcatalogus zonder reclame en met Spotify Connect. Enige voorwaarde is dat u zich echt nog nooit eerder hebt aangemeld voor de dienst. Ook geldt dat de aanbieding niet werkt in combinatie met een Spotify-abonnement dat via een mobiele provider verloopt.

Concurrentie

Na de trial gaat Spotify het reguliere bedrag van net geen tientje per maand kosten. Of u zegt uw abonnement op, dan heeft u een tijdje gratis gebruik kunnen maken van de muziekdienst. Een reden dat de ‘leverancier’ het allemaal wat aantrekkelijker probeert te maken, is dat de hete adem van de concurrentie zonder meer in de nek wordt gevoeld. Amazon Music bijvoorbeeld, groeit sneller. Sneller zelfs dan Apple Music en Tidal. De vraag is en blijft of die ongeveer €10 echt de ‘sweet spot’ is, het blijft een aardig totaalbedrag per jaar. En in combinatie met andere diensten loopt al dat geabonneer uiteindelijk aardig in de papieren…

Gerelateerde berichten

Triggerfinger – All This Dancin’ Around

Keiharde, pure, rauwe rock uit België: het is mogelijk. Fans kennen de band Triggerfinger natuurlijk allang, want ze zijn inmiddels toe aan hun derde album. Opvallend genoeg zijn het niet de cd’s waar de Belgen beroemd door zijn geworden. Het zijn de energieke optredens waar de drie mannen het van moeten hebben. Het derde album: […]

New Music Show Belgie, Brussel

Wie staan er op de New Music Show?

NIEUWS – In het weekend van 6 en 7 oktober is weer de New Music Show in Brussel. Deze keer op een andere locatie, maar nog steeds sfeervol en groot. Wij hebben even een lijst met aanwezig merken op een rijtje gezet, zodat u kunt bepalen of het een bezoekje waard is!

1 reactie

 1. De klantenservice van Spotify valt me erg tegen
  daarom heb ik Spotify verwijderd

  Het valt mij op dat de nieuwe CD’s niet bij Spotify op de server wordt geplaatst
  Als je vraagt WAAROM dan wordt je verwezen naar ‘n link

  Raar deze zijn wel bij https://www.muziekweb.nl/ maar niet bij Spotify
  Als’ n premium abonnee vraagt om de CD of track, dan doe je je best om deze track of CD alsnog op de server te plaatsen

  Spotify management zou zich wel anders gaan opstellen indien de meerderheid z’n abonnement annuleert.

Geef een reactie