web analytics

Klipsch T5 écht draadloze in-ears voor alle vrijheid

Klipsch

Ook Klipsch heeft nu een setje écht draadloze in-ears uitgebracht. Het concept is bekend: vrijzittende oordopjes met ingebouwde accu en een batterypack voor bijtanken onderweg.

Met de Klipsch T5 in-ears behoudt u echt alle bewegingsvrijheid zonder lastige draadjes of nekband. Ideaal voor bijvoorbeeld sporters, of gewoon als u kriebelig wordt van kabeltjes rondom uw hoofd. De in de dopjes ingebouwde accu’s zijn goed voor tot 8 uur speeltijd, wat prima is. En mochten die acht uur niet voldoende blijken, dan laadt u de T5 onderweg bij met het meegeleverde bewaardoosje annex oplader, goed voor 24 extra uur speeltijd. Dankzij de True Comfort-techniek van Klipsch moet een uitstekend draagcomfort ontstaan. Via ovale verloopstukjes moeten de in-ears precies passend te maken zijn voor zo ongeveer elk oor. Het uitgangskanaal van de driver is dun gehouden en volgens de fabrikant onder een anatomisch ideale hoek geplaatst. De uitstekende pasvorm moet bovendien storende geluiden van buiten tegenhouden.

aptX en AAC

Inwendig zijn in de Klipsch T5 5mm drivers gebruikt. Verder ondersteunt de T5 Bluetooth 5.0 en de codecs aptX en AAC. Het betekent dat zowel bezitters van een aptX-capabel Android-toestel als bezitters van een iOS-apparaat (AAC) kunnen genieten van een zo optimaal mogelijke geluidskwaliteit. Vier geïntegreerde microfoons met CVC-ruisonderdrukking maken het voeren van verstaanbare handsfree-gesprekken mogelijk.De T5 is leverbaar vanaf volgende maand voor een bedrag van €199.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 1. Beste Huite,

  Er staat 8 uur, lijkt mij ruim voldoende
  Ik geef toe bij staan de ESL’s niet voor de sier
  Bijna de hele dag muziek, soms tv
  Maar langer dan 8 uur die dopjes in je oren is geen aanrader

  Maar Ronald bedankt voor de tip :-)

Geef een reactie