web analytics

Kemp Elektroniks importeur Telos Audio Design

Telos

Sinds kort is Kemp Elektroniks importeur van Telos Audio Design, dat unieke accessoires ter vermindering van ruis levert.

Kemp Elektroniks is de kersverse importeur van  Taiwanese merk Telos Audio Design. Deze fabrikant wordt – zo meldt Kemp – wereldwijd geroemd om hun unieke accessoires van excellente kwaliteit: ‘Het reduceren van welke ruis dan ook is waar het hier om draait. Ruis maskeert onder andere details die je wel zou horen zonder die ruis. Deze wordt bij Telos gereduceerd door ofwel elektronisch in te grijpen middels hun “active noise cancelling” technologie, ofwel passief door middel van hun speciale zogenaamde “precious rare earth elements”’. Als voorbeeld noemt Kemp een parallelle USB-verbeteraar waar zij – zo lezen we in het persbericht – zeer enthousiast over zijn.

Zelf luisteren op de XFI

Mocht u zelf eens willen horen wat dit soort zaken precies voor invloed heeft op de geluidskwaliteit dan kan dat binnenkort. Op de komende X-Fi worden deze accessoires namelijk doorlopend actief gedemonstreerd. Meer informatie over de producten van Telos vindt u verder op de productpagina van deze fabrikant bij Kemp. Er is in ieder geval een uitgebreid scala aan producten onder de vlag van het merk Telos beschikbaar; voor elk (en ook elke toepassing) wat wils.

Gerelateerde berichten

Denon CEOL-N8

Denon presenteert: CEOL Piccolo en CEOL N-8

De kleinere muzieksystemen blijven mateloos populair. Ze zijn immers makkelijk te plaatsen, klinken niet onverdienstelijk en kunnen steeds meer. Het internet en het thuisnetwerk wordt daarbij steeds vaker als muziekbron gezien. Een goede reden dus voor de grotere spelers in deze markt om regelmatig een opgewaardeerd of geheel nieuw systeem in de markt te zetten.

Geef een reactie