Quadral Breeze Q: voor binnen en buiten

Quadral

De Quadral Breeze Q is een portable speaker met ingebouwde accu. Bang voor een spat water is hij niet dankzij IPX4 vochtbestendigheid, best prettig in ons klimaat.

Nu het weer mooier wordt, brengen we met z’n allen (meestal) meer tijd buiten door. Voor een deel van de mensheid betekent dit ook dat ze hun muziek mee willen nemen. En daar liefst niet alleen van willen genieten (hoewel het vervelend is als uw smaak niet overeenkomt met de hardcore gabbers naast u op de camping). De nieuwe Quadral Breeze Q is een portable speaker die zorgt voor een stevig geluid onderweg. Of gewoon op de keukentafel natuurlijk. Inwendig treft u een stevige accu aan met een vermogen van 4000 mAh. In volgeladen toestand levert die een speeltijd van tot acht uur op. Het vermogen van de eindversterker in deze Quadral bedraagt 2 x 12 Watt, waarbij het frequentiebereik loopt van 65 Hz tot 20 kHz.

Spatwaterdicht

U koppelt Quadral Breeze Q draadloos via Bluetooth. Of kies voor de aloude kabel, hiervoor staat een 3,5 mm mini-jack AUX-ingang beschikbaar. Mocht het weer eens omslaan, dan heeft de Breeze Q geen enkele moeite met een mals buitje: de speaker is spatwaterdicht. Wat inhoud dat u er dan weer niet mee moet gaan zwemmen. De circa 20 cm lange draadloze luidspreker is momenteel leverbaar in zwart. Vanaf oktober dit jaar komt daar nog een lichtgrijze variant bij. De prijs valt alleszins mee, voor slechts €119 haalt het apparaat in huis.

4 reacties

 1. Dit soort speakers moest verboden worden.
  Je vindt nergens rust meer.
  Muziek luisteren doe je binnenskamers of met een hoofdtelefoon/oortjes.
  Je zult een buurman hebben met de hele dag muziek die je ‘shit’ vindt.
  75% van de burenruzies wordt veroorzaakt door geluidoverlast…

   1. In Nederland wonen we helaas zo ongeveer op elkaars lip, dus dat niemand last van je heeft is helaas bijna een Utopie.
    Verder zijn er prima hoofdtelefoons en dopjes. En voor die paar uitzonderingen deze speakers fabriceren lijkt mij onrendabel…

    1. Klopt. Maar er zijn heus gebieden waar het wel kan. En ze produceren natuurlijk niet alleen voor Nederland… ;). Maar nogmaals… ben het ermee eens dat je elkaar niet niet irriteren.

Geef een antwoord