web analytics

Komende zaterdag High End Show bij RealFineAudio

RealFineAudio

Komende zaterdag (29 juni) organiseert RealFineAudio een High End Show met een serie klinkende namen in de hoofdrollen.

Voor de show van zaterdag 29 juni heeft RealFineAudio een paar leuke spullen uit de kast getrokken. Zo zal de Vitus Audio SIA-025 mkII geïntegreerde versterker de Harbeth Monitor 40.2 40th Anniversary speakers aansturen. Als bron functioneert daarbij de Vitus Audio SCD-025 cd-speler/DAC en de Metronome AQWO cd speler/DAC. Verder wordt er gestreamd met onder meer de Alluxity Media One.

Viering einde hifi seizoen

De show van komende zaterdag fungeert tevens als afsluiting van het hifi seizoen. En dat betekent dat een hapje en een verkoelend drankje zeker voor u klaar staan, zo laat RealFineAudio weten. U vindt de zaak in het Friese Twijzelerheide, aan de Bjirkewij 11 om precies te zijn. Online kunt u alvast eens door het assortiment van de winkel bladeren, voor een beetje voorpret. De High End Show begint overigens om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Gerelateerde berichten

Avantgarde

Audio Life geeft Avantgarde demo

Op 29 november organiseert Audio-Life een volwaardige Avantgarde show. Volgens Audio Life hebben ze minstens drie systemen. Onderdeel van de demo is het nieuwe Zero systeem, geschikt voor streaming. Ook hebben ze de nieuwe versterker in huis: de XA.

Bouw uw eigen PassLabs eindversterker

NIEUWS – Voor de sleutelaars onder ons is er bijna niets leukers dan ‘handen uit de mouwen en knutselen maar!’. Met dat idee is Lineair Audio AmpCamp begonnen. Iedereen die zijn eigen klasse-A versterker wil bouwen op basis van een PassLabs-ontwerp, kan 17 november bij Fonty’s Hogescholen terecht!

Geef een reactie