web analytics

Focal viert nog altijd het 40-jarig bestaan

Focal

Het kán u natuurlijk niet zijn ontgaan: Focal bestaat 40 jaar. En dat betekent naast jubileumproducten ook een wedstrijd waarmee mooie dingen te winnen zijn.

Saint-Étienne, een mooi Frans stadje een stuk ten zuidwesten van Lyon. Het is hier dat het voor Focal allemaal begon in 1979. Het lokale fijnmechanica-bedrijf France Filières zette toen een werkplaats op waar speakerdrivers werden gemaakt. Het familiebedrijf groeide al snel uit tot een naam van formaat dat luidsprekers van topkwaliteit over de hele wereld wist en weet te slijten. Onlangs bracht Alpha Audio een bezoekje aan het bedrijf. Duidelijk is in ieder geval dat de passie en de liefde voor het vak nog altijd groot zijn. Een niet onbelangrijk gegeven als je een passievol product als speakers maakt. Hoe dan ook, een beetje rekenwerk leert dat Focal dit jaar dus 40 jaar bestaat. En zoals we al eerder schreven horen daar diverse jubileumproducten bij.

Win iets moois van Focal

Verder organiseert Focal een prijsvraag onder de noemer BEYOND THE GAME !, waarmee iets moois (maar voor zover wij zien nog niet verder gedefinieerd) te winnen valt. Grote kans dat het iets met luidsprekers van doen heeft, gokken we. U kunt zich op deze pagina inschrijven. Meedoen en aanmelden kan tot en met 24 december dit jaar. Mocht u de hoofdprijs winnen, schroom dan niet om het ons te laten weten. Altijd leuke informatie.

 

Gerelateerde berichten

Restyle Netflix

Nieuw sausje voor Netflix

Netflix maakt op zijn website bekend dat het bedrijf de apps voor gameconsoles, smart-tv’s, settopboxen en blu-ray-spelers radicaal gaat omgooien. Binnen nu en twee weken zijn de wijzigingen zichtbaar voor leden met geschikte apparatuur. Bij het ontwikkelen van het nieuwe design hebben de makers er rekening mee gehouden dat leden steeds grotere schermen gebruiken. In de interface is […]

3 reacties

Geef een reactie