web analytics

Nubert bestaat 25 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd

De Nubert nuBox 325 Jubilee

Bij een 25-jarig jubileum als dat van Nubert horen natuurlijk jubileumproducten. Entree nuBox 325 Jubilee en nuBox 425 Jubilee feestspeakers.

Het Duitse Nubert viert feest. In 1994 presenteerde het bedrijf de nuBox-serie. Naar nu blijkt was dat een echt blijvertje, want de serie bestaat nog altijd. Niet verwonderlijk dus dat Nubert van deze serie jubileummodellen uitbrengt. Het aardige is dat ze verrassend betaalbaar zijn, dus dat is alvast meegenomen. Om te beginnen is er de nuBox 325 Jubilee, een compacte boekenplankspeaker. Wat direct opvalt is de spetterende kleur van het frontpaneel. Er kan gekozen worden uit vier van die kleuren, inclusief het meer traditionele grijs. Afdekken met een frontcover kan ook, maar dan ziet u de kleuren natuurlijk nauwelijks terug. De nuBox 325 Jubilee is een tweeweg-systeem met basreflex aan boord. U kunt ze ‘gewoon’ als stereospeakers inzetten, of als front- en rearspeakers in een surroundsysteem. Ze zijn bedoeld voor kleine en middelgrote ruimten. Het frequentiebereik loopt van 49 Hz tot 22 kHz. De prijs bedraagt €225 per stuk.

Zuilen

Ook zijn er de nieuwe nuBox 425 Jubilee zuilen. Eveneens desgewenst in uitvoeringen met een kleurrijk front verkrijgbaar. Het zijn 2,5-weg speakers met twee 180 mm lagetonen-drivers. De bovenste straalt alleen de middentonen uit, de onderste de bassen. Het frequentiebereik van deze boxen loopt van 37 Hz tot 22 kHz en de impedantie bedraagt 4 Ohm. U betaalt er €375 per stuk voor.

Gerelateerde berichten

TIDAL

Tidal gaat Netflix achterna

Naast het aanbieden van lossless-streams onderscheidt Tidal zich ook nog op een ander vlak van concurrerende muziekdiensten. Het Amerikaanse bedrijf is bezig om twee televisieseries in de steigers te zetten. Vanzelfsprekend verschijnen deze afleveringen in eerste instantie uitsluitend op Tidal.

1 reactie

Geef een reactie