NAD M10 BluOS leverbaar en luisterklaar bij Hobo Hifi

De NAD M10 BluOS

Hobo Hifi laat weten dat de nieuwe NAD M10 BluOS per direct verkrijgbaar is én luisterklaar staat opgesteld in de zaak.

‘De NAD M10 BluOS streaming versterker is het allernieuwste product uit de high end NAD Masters serie en staat nu luisterklaar in onze winkels. Deze stijlvolle, compacte versterker biedt een fenomenale geluidskwaliteit met multiroom streaming audio in HD, app-bediening, kleuren touch display en veel vermogen om uw luidsprekers optimaal te kunnen laten presteren. Dankzij de vele aansluitmogelijkheden (waaronder HDMI) is de M10 het muzikale hart van al uw mediabeleving’, aldus Hobo Hifi. De M10 BluOS heeft een continu uitgangsvermogen van 100 Watt bij zowel 4- als 8 Ohm belasting. De DAC is een 32-bits / 384 kHz ESS Sabre en het digitale kloppend hart bestaat uit een 1 GHz ARM CORTEX A9-processor. U bedient het geheel via een kleuren TFT-display met nabijheidssensor.

Luisterafspraak

Mocht u het willen, dan kunt u een vrijblijvende luisterafspraak maken om zelf te ervaren hoe deze nieuwe NAD klinkt en wat er allemaal mee mogelijk is. En mocht u toevallig nog een oud stukje hifi hebben staan waar u vanaf wilt, dan kan Hobo u mogelijk een aantrekkelijk inruilvoorstel doen voor uw huidige versterker of streamer. Altijd prettig om in het achterhoofd te houden natuurlijk.

1 reactie

  1. Ik was daarjuist in de winkel en toevallig was de
    dealer daar met ééntje om te tonen, man, dat is een mooi toestel,
    toffe is dat het scherm precies werkt als een ingebouwd ipad
    Echt goed gevonden, wel niet gehoord, gingen nog geen speakers aan

Geef een antwoord