web analytics

EOZ Air, een setje ‘true wireless’ in-ears

De EOZ Air

En weer een mooi setje echt draadloze in-ears, deze keer van het Franse merk EOZ. De Air valt onder meer op door een relatief lange speeltijd op een volle accu.

Het Franse EOZ is in 2016 opgericht met als doel elegante premium audioproducten tegen een betaalbare prijs aan te bieden. Dat laatste is in ieder geval gelukt als het gaat om de nieuwe echt draadloze Air van dit merk. Intern vindt u in elk dopje een 8 mm driver voorzien van een grafeen-coating. Er is gekozen voor Bluetooth 5 als draadloze standaard, wat weer net wat energiezuiniger is dan de voorgaande versie. De in elk oordopje aanwezige accu is goed voor een speeltijd van zes uur in volgeladen toestand. Mocht dat onderweg eens een keer niet voldoende blijken, dan tankt u ze bij via het meegeleverde etui. Daarin zit namelijk een 2200 mAh accu verwerkt waarmee u uiteindelijk via tussendoor opladen 90 uur aan mobiele speeltijd in totaal haalt.

Traagschuim

Praktisch is dat de EAZ Air-dopjes voorzien zijn van oorhaken. Het verkleint de kans dat u ze onderweg verliest. Verder worden oortips van siliconen en traagschuim meegeleverd. De ingebouwde microfoons maken handsfree bellen mogelijk. Tot slot is de Air IPX6 waterbestendig, dus het is geen ramp als u er eens mee in een mals regenbuitje mee verzeild raakt. Leverbaar in vier kleuren voor een prijs van $109.

Gerelateerde berichten

Caro Emerald: Back it Up

Old skool in een zeer jong en nieuw jasje! Caro Emrald is ingeslagen als een bom… en terecht! Wat een geweldige cd zet deze dame van 28 – bijna 29 (28 april 1981) – neer. De hit ‘back it up’ is heerlijk swingend met de xylofoon, lekkere ritme en haar vloeiende zang. Het nummer doet, […]

Soundcast Outcast jr. OCJ420 (1)

Soundcast brengt nieuwe bluetooth-speakers uit

Met de Outcast jr. OCJ420 en sr. ICO420 introduceert Soundcast twee verse bluetooth-speakers. Het gaat hierbij om zogeheten 360 graden-luidsprekers waarbij van alle kanten muziek is te horen. Verder is de apparatuur bestendig tegen alle weertypen.

Geef een reactie