web analytics

Driade en Ayon op Audio Show Alkmaar

Driade en Ayon op Audio Show Alkmaar

Komend weekend is het weer tijd voor de Audio Show Alkmaar (ASA) en ook de merken Driade en Ayon geven daar acte de présence. De moeite waard om een bezoek aan de stand te brengen.

Er is weer heel veel moois te beleven op de Audio Show Alkmaar komend weekend (9 en 10 maart). U treft er bijvoorbeeld de merken Driade en Ayon aan. In de grote zaal op de derde verdieping links kunt u genieten van een prachtige samenwerking tussen deze twee bekende namen in de hifibranche. Geniet van de buizenelektronica van Ayon Audio en de speakers van Driade Systems. Tijdens de show in Alkmaar wordt er gedemonstreerd met de Ayon Spirit III geïntegreerde versterker die de Driade Premium Model 3 aanstuurt.

Bronnen

Als geluidsbronnen worden de Ayon Networkplayer S-3 en de CD-10 cd-speler gebruikt. Als luidsprekerbekabeling wordt de nieuwe Driade Flow ingezet. Dezelfde bekabeling overigens, die sinds kort ook in de Driade Premium Model 3 luidsprekers gebruikt wordt. Deze setcombinatie speelt – zo wordt beloofd – ‘de sterren van de hemel’. Meer informatie vindt u op de website van Driade Systems en importeur/distributeur Mafico.

De Audio Show Alkmaar wordt gehouden in het AZ Stadion. De toegang is gratis en er is parkeergelegenheid voorhanden. Op beide dagen kunt u er tussen 10.00 uur en 18.00 uur terecht. Op de website van de organisatie vindt u onder meer een handige plattegrond.

Gerelateerde berichten

Auralic - M50 - Laptop - M51

Auralic-dagen bij Wifimedia

Wie weleens rond loopt op beurzen, kent wellicht het merk Auralic. Het is een beetje een eigenwijs merk. Ze hebben mooie streamers en dacs en zelfs versterkers in het gamma. Wifimedia heeft op vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus dagen ingericht rondom het merk. 

PS Audio Sprout

PS Audio verlaagt adviesprijs van Sprout met 300 dollar

De doelstelling van PS Audio is om met Sprout een betaalbare geïntegreerde versterker te leveren in een compacte behuizing. Hoewel het apparaat goed verkocht, was er geen enorme belangstelling onder de beoogde doelgroep van instap-kopers en jonge muziekliefhebbers. Daarvoor bleek een adviesprijs van 799 dollar toch te veel van het goede.

Geef een reactie