Supra Product van de maand bij Viertron

Supra Product van de maand bij Viertron

Bij distrubuteur Viertron is de Supra HDMI AOC kabel het product van de maand. In de maand maart kunt u er een mooie korting op scoren.

Viertron laat in zijn meest recente nieuwsbrief weten: ‘Op bestellingen, gedaan voor 31 maart aanstaande ontvangt u 10% korting op alle Supra HDMI AOC Kabels. Beschikbare lengtes van 6-100meter. De Supra HDMI AOC is een active optische HDMI-kabel, met ondersteuning van UltraHD [email protected] resolutie met HDR. Supra AOC bevat actieve aansturingen die de HDMI-uitgang omzetten in optica en terug, solide verwerkt in de vergulde metalen behuizing waardoor de connectoren goed worden afgeschermd. Bovendien is het AOC-concept volledig Plug & Play, vereist geen stuurprogramma’s of externe krachtbron. Zo houdt u uw vrijheid van installatie ook in de toekomst, met behulp van Supra AOC, volgens de nieuwe normen van HDMI overdracht-snelheden en afstanden! De maximale lengte bedraagt 100 meter’. Voor prijzen en meer info kunt u terecht op deze pagina.

Toegangskaarten

Verder nog een aardigheidje van Viertron: ‘In de jaarbeurs in Utrecht is er op 15 t/m 17 maart de beurs ‘Eigen Huis’. Dit is een leuke beurs over bouwen en verbouwen. Ook digitalSTROM is vertegenwoordigd. Dus voor de nodige informatie kunt u naast het bezoeken van onze website ook terecht in de jaarbeurs! Op de website: www.realiseerjedroomhuis.nl vindt u de laatste informatie over de beurs en ook wie de standhouders zijn. Mocht u geïnteresseerd zijn om naar deze beurs te gaan, stuur ons dan een mail en ontvang vrijkaarten!’, aldus de distributeur.

Geef een antwoord