web analytics

Kudos Audio presenteert Titan 505 luidspreker

Kudos Audio presenteert Titan 505 luidspreker

Het Britse Kudos Audio heeft het vierde en laatste lid aan de Titan-familie luidsprekers toegevoegd, de Titan 505. Een compact ‘boekenplank’-exemplaar.

De nieuwe Titan 505 van Kudos Audio completeert de familie. Eerder al verscheen het vlaggenschip in de vorm van de Titan 808, gevolgd door de vloerstaanders 707 en 606. Nu is het tijd voor het laatste familielid in de vorm van en boekenplankspeaker, de 505. het chassis is gefabriceerd door het Noorse Seas. Tegelijkertijd treft u er ook een exclusieve ‘Crescendo’-hogetoner in aan van diezelfde Noren. De midden-laag driver is opgesteld in een zogeheten isobarische configuratie. U treft er twee per kanaal aan. Eentje is geplaatst in het voorpaneel, de andere direct daarachter in de behuizing.

Scheidingsfilter

Omdat de drivers optimaal zijn afgestemd op elkaar, is volgens de fabrikant een slechts eenvoudig scheidingsfilter nodig. Bovendien is dit filter desgewenst eenvoudig uit het signaalpad te halen mocht u de speaker als actief exemplaar willen gebruiken. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, waaronder noten, eiken (zwart), wit zijdeglans, Tineo en rood Tineo. De Kudos Audio Titan 505 kost €7998, wilt u er een passend statief bij dan levert dat een totaalprijs op van €8598.

Gerelateerde berichten

Fiesta Cube - Red

Altijd en overal feest met de Fiesta Cube

Het Taiwanese Mawashi zet een grappige hippe kubus in de markt die zijn uiterlijk en functionaliteit mee heeft. Het is namelijk een draagbare luidspreker die je tot wel 8 uur lang luisterplezier belooft. Leuk voor op reis, tijdens de pauze, op het strand, in het park, verzin het maar.

Geef een reactie