web analytics

Clearaudio Concept Active platenspeler nu leverbaar

Clearaudio Concept Active platenspeler nu leverbaar

De vorig jaar op diverse beurzen getoonde Concept Active platenspeler van Clearaudio is nu – eindelijk – daadwerkelijk leverbaar.

De Clearaudio Concept Active is een all-in-one platenspeler met ingebouwde hoofdtelefoonversterker en phono-voorversterker. Handig, want zo kunnen meer kleinbehuisden zonder extra randapparatuur toch lekker naar vinyl luisteren. Tegelijkertijd geldt dat u altijd een setje actieve boxen (of een al dan niet geïntegreerde versterker) kunt koppelen aan de beschikbare lijnuitgang (cinch). En mocht u liever ook een eigen phono-voorversterker in willen zetten, dan is dat eveneens een optie. U kunt uit twee toonarmen kiezen bij aanschaf van de Concept Active. En ook mag u bij aankoop zelf beslissen of u kiest voor een MM of MC element.

Klasse A

De ingebouwde klasse A hoofdtelefoonversterker stuurt alle dynamische hoofdtelefoons aan, dus inprikken en luisteren maar. Impedanties van 20 tot 250 Ohm worden ondersteund. Het volume is traploos instelbaar. Ook de ingebouwde phono-voorversterker is in klasse A opgebouwd, waarbij gebruik gemaakt is van discrete JFET’s. U kunt kiezen uit drie versterkingswaarden: 40 dB (low), 54 dB (middle) en 60 dB (high). De toonarm is desgewenst verwisselbaar. Tot slot is voorzien in een 12 Volt voeding. Het betekent dat de Clearaudio Concept smart power accuvoeding eveneens gebruikt kan worden. De prijs van deze platenspeler bedraagt €2020.

Gerelateerde berichten

vestiging de Harense Smid

Doorstart Harense Smid, maar de branche wankelt

Mikro-Electro, eigenaar van onder andere It?s Electronics, heeft samen met de voormalige aandeelhouder van de Harense Smid een doorstart van de meeste Harense Smid-winkels bewerkstelligd. Hierover is afgelopen nacht overeenstemming bereikt met curator Daan Schalken.

tickets-xfi

Win twee vrijkaarten voor X-Fi

Op 24 en 25 september is het zover: dan is de X-Fi show weer. Een show bomvol met prachtige merken, degelijke demo’s, lezingen van kopstukken uit de markt en natuurlijk gezelligheid van mede-liefhebbers. Alpha Audio staat er ook met een prachtige set én geeft zes tickets weg. Gratis en voor niets.

Geef een reactie