web analytics

Wireworld Spaceport netspanningsconditioner

De Wireworld Spaceport netspanningsconditioner

Wireworld Cable Technology heeft een nieuwe netspanningsconditioner in de vorm van de Spaceport uitgebracht, ook nog eens gezegend met een bijzondere vormgeving.

De Wireworld Cable Technology Spaceport netspanningsfilter/-conditioner met zes aansluitingen zorgt volgens de fabrikant voor een aanzienlijke verbetering van de audioweergavekwaliteit en muzikaliteit. Hij geeft het maximale effect vooral bij gevoelige apparatuur (zoals CD-speler en voorversterker). Zo moet het apparaat een schoner en rustiger geluidsbeeld met diepte en een strakkere detaillering van het hele audiosysteem opleveren. De filtering begint al bij de netspanningsingang met zijn eigen speciaal ontworpen filter. Daarnaast is elk van de zes uitgangen volledig onafhankelijk gefilterd en door een getwist kabelpaar in sterconfiguratie direct verbonden met de centrale aarde en de netspanningsingang.

Lage impedantie en hoge belastbaarheid

Wirewold laat weten dat ‘de uitgangen zijn niet onderling doorgelust zoals bij andere systemen, met alle nadelige gevolgen van dien’. Tot slot is elke uitgang beveiligd tegen stroom- en spanningspieken. Dankzij de lage impedantie en de hoge belastbaarheid van 2500W worden grote dynamische belastingen probleemloos ondersteund. Dit alles samen geeft een superieure onderdrukking (meer dan 40 dB) van alle stoorsignalen vanuit het lichtnet, voorkomt onderlinge beïnvloeding van de aangesloten apparaten en beveiligt deze bovendien tegen alle spanningspieken. De Wireworld Spaceport is vanaf januari leverbaar. De verkoopprijs is €699 (incl. BTW). Meer informatie bij importeur Monitor Audio Nederland.

Gerelateerde berichten

Drie nieuwe Naim-versterkers

Naim introduceert drie vernieuwde en verbeterde geïntegreerde versterkers die de plaats innemen van de bestaande NAIT 5i, NAIT XS en SUPERNAIT. Alledrie de versterkers krijgen, in de ware Naim-traditie, de beschikking over grotere transformatoren en verbeterde voedingen. 

Buffalo DSD PacketVideo

NAS-systeem voor het afspelen van DSD-audio

Tijdens de afgelopen High-End in München toonde Buffalo een demo-opstelling voor het afspelen van DSD-audiobestanden via DLNA (Digital Living Network Alliance). Het systeem vloeit voort uit een partnership tussen Buffalo en PacketVideo Corporation, ontwikkelaar van de Twonky Media Server. Samen realiseren ze NAS-oplossing voor DLNA-compatible DSD-audiobestanden.

3 reacties

  1. Toch wel een stevige prijs voor een “stekkerblok”, en dan zo weinig informatie over de filtering. Moet ik het dan maar zo geloven?
    Best wel een investering zonder aantoonbare of gedeelde informatie op de site.

    1. Als het apparaat doet wat men beloofd is de prijs/kwaliteit interessant.
      Op basis van de tekst vraag ik mij echter ook af of 1 of 2 eindbakken er wel baat bij gaan hebben. Zou je moeten uitproberen wat in de praktijk natuurlijk niet zo eenvoudig is.

Geef een reactie