Viertron begint eigen webshop met restpartijen en meer

Viertron begint eigen webshop met restpartijen en meer

Voor iedereen op zoek naar een koopje afkomstig van een betrouwbaar adres is de nieuwe Viertron webshop voortaan een mooi startpunt.

Viertron is een distributeur die normaliter alleen aan winkels en dergelijke levert, maar nooit rechtstreeks aan particulieren. En dat blijft ook zo. Behalve als het gaat om restpartijen, ex-demo-modellen en uitlopende modellen. Daarvoor heeft het bedrijf nu een eigen webshop opgezet, te vinden op https://www.viertron.nl/shop/. Het assortiment zal er vooral zeer wisselend zijn, dus het is zaak om er met regelmaat een kijkje te nemen. Ook geldt: op = op dus een gemiste kans is echt gemist.

Of via de dealer

Bent u niet zo happig op online aankopen en bestelt u de zaken liever via uw eigen vertrouwde dealer? Ook dat kan. In dat geval dient u er simpelweg bij uw eigen winkel om te vragen, waarna alles daar geregeld wordt voor u, zo laat Viertron weten. Kortom: iedereen kan profiteren van de ‘outlet’ die de distributeur op poten heeft gezet. De winkel is op moment van schrijven live, dus u kunt meteen aan het inkopen slaan als er wat van uw gading bij zit. En gezien de reputatie van de distributeur valt het aangebodene zeker niet in de categorie rotzooi!

1 reactie

Geef een antwoord