web analytics

Smart Matrix Silent: praktische platenwasser

De nieuwe Clearaudio Smart Matrix Silent platenwasser

D&D Audio zet de gloednieuwe Smart Matrix Silent platenwasser van Clearaudio eens in de spotlights. Houd uw vinyl zo tik- en ruisvrij mogelijk!

Importeur D&D Audio heeft via Clearaudio een pracht van een platenwasser in het assortiment. De nieuwe Smart Matrix Silent rekent snel en effectief af met alle stofdeeltjes die vinyl nu eenmaal als een magneet aantrekt. ‘Neem het van (én elke willekeurige vinylkenner en -liefhebber aan:) platen moeten gereinigd. Enerzijds om ze stofvrij te maken (bijvoorkeur voor elke draaibeurt, dit kun je eenvoudig met het juiste, antistatische, borsteltje doen) en daadwerkelijk wassen om de zoveel tijd. Hoe schoner de plaat, hoe beter de naald de naald kan aftasten. En hoe mooier en levensechter het geluid klinkt natuurlijk’, aldus D&D.

Stille vacuümpomp

De importeur vervolgt: ‘Clearaudio heeft in haar assortiment al een aantal platenwasmachines, hier is dus de Smart Matrix Selent aan toegevoegd. De Smart Matrix Silent is niet volautomatisch. Het apparaat wordt bediend met de drie knoppen aan de bovenkant. De vloeistof waarmee de plaat wordt gereinigd wordt afgezogen door een (stille) vacuümpomp met een vermogen van 500 Watt. De multifunctionele reinigingsarm is geschikt voor lp’s, singles en shellac’.

De Clearaudio Smart Matrix Silent is leverbaar in zilverkleurige of zwarte uitvoering en kost 1.500 euro. Ook is er een stofhoes leverbaar, die kost 140 euro.

Gerelateerde berichten

Audio-Life

Audio-Life uit Buren organiseert op 16 november audioshow

Op zaterdag 16 november maakt u bij Audio-Life kennis met drie kwaliteitsmerken op het gebied van hifi-apparatuur. De winkel uit Buren showt op deze dag namelijk luidsprekers van Blumenhofer Acoustics en Ocean Way. Versterkers van Einstein Audio zullen deze speakers aansturen.

Mini beurs bij Sound Gallery Groningen

Sound Gallery in Groningen houdt op 19 maart een mini beurs. Daarbij staat het gehele assortiment lekker te spelen. Onder meer ook de nieuwe producten uit de stal van Audiac. Denk aan Sonus Faber Olympica en de nieuwe Wadia M330 streamer/server.  

1 reactie

Geef een reactie