web analytics

ISE Amsterdam 2019 onderweg

ISE Amsterdam 2019 begint weer bijna

Zeer binnenkort is het weer zover, dan opent ISE Amsterdam in de 2019-versie zijn deuren. U ziet er alles op het gebied van geïntegreerde audio.

De ISA 2019 in Amsterdam is dit jaar groter dan ooit. Behalve dat u in de RAI terecht kunt, is ook het Okura-hotel onderdeel van de beurs. Daar treft u zaken als XR, Digital Signage, Digital cinema, hospitality en Visitor Attraction markets aan. Uit het feit dat er veel met Engelse termen gestrooid wordt – en de bij het evenement behorende website geheel Engelstalig is – kunt u al opmaken dat er op een internationaal publiek gemikt wordt. ISE is vooral bedoeld voor professionals in de wereld van integrated audio. Goedkoop is het dan ook allemaal zeker niet, voor aanmelding betaalt u voor 4 februari €145 en €175 na die datum.

Veel

Voor dat bedrag krijgt u ook veel waar. Ten eerste zijn er zo’n 1300 exposanten te vinden. Daarnaast zijn er allerlei lezingen van hotshots uit het wereldje. Wilt u dan ook eens een blik op de toekomst werpen en u hebt daar wat geld voor over, dan is ISE 2019 eigenlijk verdraaid aanlokkelijk. Het is jammer dat er niet ook een soort ‘publieksdag’ voor het meer gewone volk georganiseerd wordt. Maar met gemiddeld zo’n 80.000 bezoekers per editie is dat eigenlijk bijna niet te doen helaas. Hoe dan ook, mocht u willen dan is de expo open op dinsdafg 5 februari van 10.00 uur tot 18.00 uur, woensdag 6 februari van 09.30 uur tot 18.00 uur, donderdag 7 februari van 09.30 uur tot 18.00 uur en vrijdag 8 februari van 09.30 uur tot 16.00 uur.

Gerelateerde berichten

Music2 importeur IRiver Astell&Kern AK100

NIEUWS – Music2 is importeur geworden van een zeer interessante portable muziek speler: de IRiver Astell&Kern AK100. IRiver kennen we al langer van mp3-spelers, maar deze valt toch in een heel ander segment. De AK100 kost namelijk 799 euro. 

Nieuwe studiedagen TubeSociety

Het is weer zover! Er komen nieuwe studiedagen aan. Menno van der Veen, Peter Dieleman en Hans van Maanen hebben weer de organisatie op zich genomen. Wie van mooie buizenschakelingen of digitale techniek houdt, mag dit niet missen!

Geef een reactie