web analytics

HOBO hifi heeft NAD C 658 luisterklaar opgesteld

De NAD C 658 staat luisterklaar opgesteld bij HOBO hifi

HOBO hifi heeft een mooie primeur. De nieuwe NAD C 658 BluOS DAC/voorversterker staat luisterklaar in alle winkels.

De nieuwe NAD C 658 is een op BluOS draaiende DAC annex voorversterker. Het is feitelijk de uitgebreide, audiofiele versie van de beroemde Bluesound NODE 2i, maar dan met veel meer functies en mogelijkheden. ‘Ja, wij zijn nu al enthousiast! U beluistert hem het eerste in onze winkels, maak dus snel een luisterafspraak of reserveer uw eigen exemplaar’, aldus HOBO hifi. In alle winkels van dit bedrijf staat het apparaat luisterklaar opgesteld.

Meer nieuws

Hobo hifi laat meteen ook even weten dat het een nieuw apparaat in het assortiment heeft. De Sbooster voedingsupgrades bevatten een niet-schakelende voeding. Dat is een groot voordeel ten opzichte van de standaard met veel apparaten meegeleverde schakelende voedingsadapters. Zo blijven (HF) ruis en andere storingen uit de vaak slecht ontworpen standaard adapters buiten de deur. De Sbooster’s zijn leverbaar met diverse uitgangsspanningen; de BOTW P&P ECO mkII met maar liefst 11 spanningen waaruit gekozen kan worden. De Sbooster is overigens ontworpen door een Nederlands bedrijf, altijd leuk.

Gerelateerde berichten

Apple iPhone 5S

‘iPhone 5S en goedkopere iPhone komen eraan’

Als we de geruchten van Apple-analisten mogen geloven, dan komt de iPhone 5S aan het begin van de zomer op de markt. Tevens verwacht men ook dat er een minder dure iPhone zal komen. Dat wil zeggen kwalitatief op het niveau dat we van Apple gewend zijn, echter uitgevoerd met minder mogelijkheden.

3 reacties

Geef een reactie