web analytics

ACTIVO CT10 highres portable muziekspeler

De ACTIVO CT10 highres portable muziekspeler

ACTIVO – een dochtermerk van het welbekende Astell&Kern – heeft de nieuwe CT10 highres muziekspeler uitgebracht, voorzien van vele mogelijkheden.

ACTIVO CT10 HIGH-RES PORTABLE MUSIC PLAYER ACTIVO, een dochtermerk van Astell&Kern, heeft zich – zo laat de fabrikant weten – als missie gesteld ‘om een ervaring te creëren die u op een compleet nieuwe manier met uw muziek verbindt. De CT10 is ontworpen om precies dat te doen: een high-res portable music player die meer dynamiek, detail en natuurgetrouwe weergave uit uw favoriete muziekbestanden haalt dan de concurrenten op de markt’.

De ultieme muziekervaring

De fabarikant gaat enthousiast verder: ‘De ACTIVO CT10 laat muziekliefhebbers op een eenvoudige manier genieten van muziek met een hoge resolutie. De elegante muziekspeler is ontwikkeld om elk digitaal audioformaat te kunnen verwerken en daarbij alle beschikbare details te kunnen leveren. Het apparaat is voorzien van een verscheidenheid aan functies, waaronder geavanceerde hardware technologieën, Wi-Fi voor muziekstreaming en over-the-air firmware updates, high-res Bluetooth-streaming met aptX HD, een krachtige processor én een snelle en intuïtieve gebruikersinterface, alles in een compact en strak ontwerp’.

Beleef muziek

Verder lezen we in het persbericht: ‘Stel u voor dat u uw muziek ervaart alsof de artiest recht voor u optreedt: de ACTIVO CT10 stelt u in staat om u dichter bij de artiest te voelen door de bepalende emotie en rijke details te ervaren die gecomprimeerd worden en verloren gaan bij andere apparaten. Door het leveren van de meest volledige details en dynamiek, heeft hi-res muziek invloed op de manier waarop u ieder nummer ervaart. Breng uwmuziek weer tot leven! Zet uw favoriete track op, sluit uw ogen en laat de voorstelling beginnen. Een persoonlijk concert, altijd en overal’.

TERATON

De CT10 maakt gebruik van TERATON, een innovatieve module van Astell&Kern, dat de toonaangevende technologie en know-how van het moederbedrijf belichaamt. TERATON is een uniek ontwerp dat een klokgenerator, serieus vermogen en versterking én een high-end DAC bevat, waardoor de speler klein en compact van formaat kan zijn, maar groots van prestaties. ‘De CT10 is het allereerste audioproduct dat is uitgerust met TERATON van een fabrikant die zijn sporen in de markt voor draagbare high-end audio ruimschoots verdiend heeft. De CT10 heeft een modernere styling dan bestaande hi-res spelers. Het frisse ontwerp zorgt ervoor dat het apparaat goed in je hand past met gladde contouren om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Met de handige knoppen aan de zijkant kunt u de speler gemakkelijk bedienen zonder hem uit uw zak te halen en de fijne details van de knoppen voegen een decoratief element toe aan het ontwerp.

Dagelijks gebruik

De gebruikersinterface van de CT10 lijkt sterk op die van een smartphone, waardoor hij snel en eenvoudig te bedienen is. Het afspeelmenu bevindt zich in het midden van het scherm, zodat u gemakkelijk naar andere menu’s kunt gaan met een swipe vanuit elke richting op het scherm. Veelgebruikte functies bevinden zich in aanpasbare snelmenu’s, zodat u ze eenvoudig kunt in- en uitschakelen. De intuïtieve en vloeiende interface neemt afleiding weg en stelt u in staat om u te concentreren op datgene waar de CT voor bedoeld is: het genieten van uw favoriete muziek.

Veelzijdig

De ACTIVO CT10 is voorzien van een verscheidenheid aan functies, waaronder geavanceerde hardware technologieën, Wi-Fi voor muziekstreaming en over-the-air firmware updates, high-res Bluetooth-streaming met aptX HD, een krachtige processor én een snelle en intuïtieve gebruikersinterface, alles in een compact en strak ontwerp.

Streaming

Benader eenvoudig al uw aangesloten muziekbibliotheken, inclusief slimme apparaten, computers, uw NAS of andere Wi-Fi-producten en DLNA-compatibele muzieksystemen op het lokale netwerk. Ook TIDAL is rechtstreeks toegankelijk om nieuwe artiesten en muziek in hoge resolutie te ontdekken. Muziek opslaan? Geen enkel probleem, u kunt de uitbreidbare opslagruimte benutten voor duizenden nummers voor onderweg. De CT10 heeft een microSD-kaartsleuf die compatibel is met 400 GB kaarten. De ACTIVO CT10 is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro.

Specificaties

Voor het gemak alle specificaties nog even op een rijtje:

 • Afmetingen: 9.32cm x 6.52cm x 1.55cm (H x B x D)
 • Gewicht: 112 gram
 • Kleur: Cool White
 • Materiaal: polycarbonaat
 • LCD: 3.4 inch, 480 x 854
 • Bluetooth: V4.1, A2DP, AVRCP, aptX HD
 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n (2.4GHz)
 • Batterij: 2.500mAh, 3,7V Li-polymer
 • Speelduur: circa 10 uur
 • CPU: Quad-Core
 • NAND: 16GB, microSD slot (max 400GB)
 • Interface: USB 2.0 Micro-B
 • DAC: Cirrus Logic CS4398
 • Decoding: tot 24-bit/192kHz
 • Audioformaten: WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC,
 • AIFF, DFF, DSF, MQA. Sample rates 8/16/24-bit/192kHz, DSD 64/128/256

Gerelateerde berichten

Geef een reactie