web analytics

Zaterdag 22 december: Rock around the re-clock

Real Fine Audio organiseert zaterdag 22 december een show rondom het Engelse speakermerk ATC

Real Fine Audio organiseert zaterdag 22 december een show rondom het Engelse speakermerk ATC, terwijl er ook een rol is weggelegd voor de Mutec MC-3.

Op zaterdag 22 december organiseert Real Fine Audio een show rondom het Engelse speakermerk ATC, dit belooft volgens hen iets erg moois te worden: ‘We gaan met actieve speakers werken en ook over de apparatuur is het één en ander te vertellen. We gaan namelijk tijdens deze show werken met de Mutec MC-3 ( een reclocker, een USB audio- interface en een wordclock generator in één), de Ref10 ( een 10 MHz wordclock) en de Benchmark DAC3 HGC. Alles is daarbij gericht op het voorkomen van jitter. Onjuiste timing, ruis en zelfs vervorming zijn kenmerken van een niet juist geclockte datastroom. Maar wanneer het signaal wel op de juiste wijze wordt gereclockt klinkt het fantastisch. Detailering, ruimtelijkheid, rust en realisme zijn een aantal begrippen die hier betekenis krijgen. In de betere opnamestudio’s speelt de clock een zeer belangrijke rol in het gehele opname proces, maar ook thuis kunt u hier uw voordelen meedoen’.

ATC SCM100A SL

Real Fine Audio vervolgt: ‘Tijdens deze demodag zullen we gebruik maken van de ATC SCM100A SL Classic actieve speakers in de grote luisterruimte. Ook de Benchmark HPA4 (headphone amp en volume controller) zullen worden gedemonstreerd. In de kleine luisterruimte zullen de ATC SCM 40A actieve speakers spelen. Dhr. Ulmt van der Linden van de firma Helios (importeur ATC) zal aanwezig zijn om u het één en ander te demonstreren. Tevens zullen op deze dag de akoestische oplossingen van Sound&Solutions te bewonderen en te beluisteren zijn’.

Showtijden 11 tot 17u, zaterdag 22 december, RealFineAudio, Bjirkewei 11 in Twijzelerheide

Gerelateerde berichten

Cornered

ISE 2018 – Interview Cornered Audio

We hebben op ISE 2018 heel wat audiofabrikanten kunnen bezoeken. Uiteraard hebben we ook wat mensen voor de camera gesleept. Onder andere Hans V Madsen van Cornered Audio. Een interessant merk met luidsprekers die speciaal voor hoeken zijn gemaakt. Hij heeft een nieuwe CI-lijn die niet alleen de instap wat lager maakt, maar ook tegen […]

Geef een reactie