web analytics

Nieuwe cd-speler van Gold Note: de CD-1000

De CD-1000 van Gold Note

De Italiaanse fabrikant Gold Note heeft een nieuwe cd-speler in de vorm van de CD-1000 uitgebracht, deze moet alles uit het zilveren schijfje halen wat erin zit.

De CD-1000 van Gold Note heeft een transportmechanisme van aluminium, gemaakt in Oostenrijk. Het moet een perfecte draaistabiliteit leveren. DAC-chips van AKM zorgen voor de digitaal naar analoog-conversie. Het aardige is dat deze DAC ook van buiten af aangestuurd kan worden, via een coax of optische ingang. De maximale aanleverbare resolutie bedraagt dan 192 kHz / 24 bit. Wilt u het helemaal mooi maken, dan is een optioneel verkrijgbare USB-module leverbaar. Daarmee maakt u van deze Gold Note een volwaardige USB-DAC. Qua uitgangen beschikt de CD-1000 over stereo cinch, dubbel symmetrisch en een digitale (cinch) voor als u een externe DAC wilt gebruiken.

Dual mono voeding

Naast audio-cd’s leest de Gold Note CD-1000 ook CD-RW’s met MP3-bestanden, mocht u daartoe een onbedwingbare behoefte voelen. De voeding is als dual-mono opgebouwd. Verder is een digitale volumeregelaar ingebouwd, wat betekent dat u de speler rechtstreeks met een eindversterker of actieve speakers kunt verbinden. De behuizing is gemaakt van geborsteld aluminium, waarbij u kunt kiezen uit de kleuren zwart, zilver en goud. De prijs van al dit moois bedraagt €3800.

Gerelateerde berichten

Spotify

Spotify vanaf nu op PlayStation

Bezitters van een PlayStation 3 en 4 genieten sinds gisteravond (30 maart) van Spotify. Met een premium-account streamt u onbeperkt muziek naar deze gameconsole zonder dat er advertenties zichtbaar zijn. Gratis accounts kunnen alleen muziek in een lagere kwaliteit afspelen.

1 reactie

Geef een reactie