web analytics

More Music kondigt nieuwe GoldenEar’s aan

De GoldenEar Triton One

Importeur More Music uit Groenekan kondigt de verkrijgbaarheid van een tweetal nieuwe GoldenEar-producten aan: de Triton One.R en SuperCenter Reference.

‘We hebben leuk nieuws: twee nieuwe producten van GoldenEar en beide nieuwe modellen zijn leverbaar in januari 2019!
Waar gaat al het enthousiasme over? Triton One.R en SuperCenter Reference! De Triton One.R is in feite een compactere en goedkopere versie (€6.900 per paar) van de bekroonde Triton Reference’, aldus importeur More Music. De Triton One.R bevat de geavanceerde technologie die is ontwikkeld voor de Triton Reference. Om precies te zijn:

 • de nieuwe Reference-tweeter
 • nieuwe Reference-drivers met nieuwe gefocuste veldmagneetstructuren
 • nieuwe interne bedrading met nieuwe bedradingstopologie
 • nieuwe cross-over met film overbruggende caps
 • nieuw langvezelig lamswol intern dempingsmateriaal
 • nieuwe accelerometrie geoptimaliseerde kabinet versterking ….. de lijst gaat maar door
 • de prachtige nieuwe T Ref-stijl kast met prachtige slanke proporties en een luxe piano-zwart-lak afwerking

Klank

De Triton One.R komt volgens de importeur verbazingwekkend dichtbij de klank van de T Refs: ‘volgens de drie recensenten die ze momenteel aan het beluisteren zijn. Met deze drie belangrijke recensies in de maak, en er zal nog meer volgen, plus een blockbuster advertentiecampagne in de Absolute Sound en Stereophile, ‘s werelds belangrijkste audiofiele tijdschriften, zal de belangstelling van klanten enorm zijn. De Triton One.R is een geweldige oplossing voor klanten die voor wie de T Refs gewoon te groot voor hun kamer of te duur zijn. En ja, de Triton One blijft actueel, voor die klanten die de voorkeur geven aan de lak en kous afwerking en een lagere prijs dan de One.R versie’.

SuperCenter Reference

Ook nieuw is de SuperCenter Reference. De verbeterde versie van de SuperCenter XXL en bevat:

 • de nieuwe Reference-tweeter
 • Reference drivers
 • Reference bedrading
 • Reference cross-over-technologie
 • Reference voicing.

Met een prijskaartje van €1.695 is deze nieuwe center volgens de importeur een enorme verbetering van zijn voorganger de SuperCenter XXL, aldus More Music. Lees meer over de introductie hier, hier en hier.

Gerelateerde berichten

High End Munchen - 2017 (21)

High-end München 2017 Beursverslag – deel 1

Mei 2017, het high-end evenement van 2017 dient zich wederom aan; high-end München. Na deze eerste beursdag kunnen we vaststellen dat de thema’s van vorig jaar zich dit jaar eveneens doorzetten. Natuurlijk is het onderwerp vinyl weer ruim vertegenwoordigd. Niet zo overweldigend als we dit in 2016 hebben ervaren, maar zowel het aanbod van draaitafels, […]

Adam audio Tensor Alpha MK2

X-fi-primeur: de Adam Audio Tensor Alpha MK2

Nog een goede reden om volgend weekend af te reizen naar Veldhoven: Sonority Audio komt op de X-fi High End Audio Show met een audioprimeur van Adam Audio, officieel nog niet leverbaar, maar wel al te zien op de beurs. Het gaat om de Adam Audio Tensor Alpha MK2.

2 reacties

Geef een reactie