web analytics

Mika distributeur van Audiolab geworden

Mika distributeur van Audiolab geworden

NB: we hebben van Quad-Raad begrepen dat zij nog steeds importeur zijn en blijven van Audiolab. Mika Distributie zal wellicht Audiolab gaan voeren, maar zal geen importeur of distributeur worden. Quad-Raad blijft importeur en aanspreekpunt voor Audiolab. 

We hebben om verwarring te voorkomen de rest van dit bericht verwijderd.

Over Audiolab

Audiolab is begin jaren tachtig van de vorige eeuw opgericht. Het werd wereldwijd bekend dankzij de 8000A, een geïntegreerde versterker die het geijkte upgradepad vormde van een ieder die meer wilde dan de standaard budgetversterkers uit die dagen. Tegenwoordig is het een fabrikant die behalve (geïntegreerde) versterkers ook DAC’s en meer levert. De 8000A heeft inmiddels ook een al even roemruchte opvolger gekregen in de vorm van de 6000A. Met daarin natuurlijk tegenwoordig essentiële zaken als een DAC en Bluetooth.

Gerelateerde berichten

twitter-music

Twitter wordt muzikaal

NIEUWS – Twitter gaat samenwerken met Soundcloud. De Social Media gigant gaat een app lanceren waarbij het mogelijk is om muziek te zoeken en streamen vanuit Soundcloud. De eerste app komt voor iOS. Andere systemen volgen later. 

Schakelpaneel

iPhone 7 geen jack-aansluiting meer

Vandaag is het Apple Special Event waar de nieuwe iPhone 7 zal worden gepresenteerd. Het is inmiddels een publiek geheim dat deze smartphone geen hoofdtelefoonkabel meer zal hebben. De Lightning-socket is voortaan de enige bekabelde in- en uitgang voor de (data)stroom.

2 reacties

Geef een reactie