web analytics

Klipsch presenteert smart speaker The Three

The Three | Google Assistant smart speaker van Klipsch

Klipsch heeft een nieuwe versie van de ‘heritage’ The Three draadloze speaker uitgebracht, met Google Assistant ingebouwd.

Je ontkomt er als fabrikant niet meer aan om tenminste één slimme speaker in het assortiment te hebben. We laten wijselijk de discussie over praktisch nut versus privacy even links liggen nu. In plaats daarvan stellen we u de nieuwste The Three smart speaker van Klipsch voor. Deze is voorzien van Google Assistant, vandaar dat de wat complexe naam officieel The Three | Google Assistant is. De klassiek ogende luidspreker beschikt over streamingmogelijkheden via wifi, terwijl ook het koppelen van bijvoorbeeld een smartphone via Bluetooth (aptX) snel geregeld is.

Retro

Het uiterlijk van de slimme The Three is duidelijk gebaseerd op de ‘domme’ variant zonder assistent aan boord. U treft er twee 5,75 cm full range drivers in aan, samen met een 13 cm geïntegreerde subwoofer. Er is echt houtfineer gebruikt, dat samen met het gebruikte speakerdoek voor een heerlijke retro-look zorgt. Dat effect wordt af gemaakt door de aluminium bedieningselementen. De prijs van deze speaker valt overigens mee: voor 450 Britse Ponden mag u hem de uwe noemen. Is inderdaad wat duurder dan bijvoorbeeld de Amazon Echo’s, maar dat is dan ook allemaal plastic wat de klok slaat.

Gerelateerde berichten

Tingsha Roadshows

Tingsha’s Roadshows, bijzondere luistersessies

NIEUWS – Meer shownieuws en dit keer in de vorm van een geheel nieuw roadshow-concept. De Tingsha’s Roadshows bieden liefhebbers namelijk luistersessies aan in hun eigen vertrouwde omgeving, met de mogelijkheden en producten van Tingsha. Dat kan bij de audiowinkel/dealer of naargelang de plaatselijke mogelijkheden in diverse faciliteiten. Denk maar aan hotels, kastelen, een charmante […]

Geef een reactie