web analytics

KEF LSX Roon-compatible na firmware-update

KEF LSX Roon-compatible na firmware-update

Beschikt u over een KEF LSX draadloze speaker en gebruikt u Roon, dan is er goed nieuws. Een firmware-update maakt de LSX compatible met Roon.

De onlangs geïntroduceerde KEF LSX is een draadloos luidsprekersysteem met vele mogelijkheden. Via een klaarstaande firmware-update is er weer eentje bijgekomen in de vorm van Roon-compatibiliteit. Het updaten doet u via de KEF Control App, beschikbaar voor zowel iOS als Android. Open daarin het Settings-menu en tik op Firmware Update, waarna deze uitgevoerd kan worden. Na de update is uw LSX ‘Roon Tested’, wat betekent dat ze door Roon getest zijn op compatibiliteit. En daarmee integreren ze prima in een Roon-systeem.

Uni-Q

De LSX draadloze speaker kon al overweg met een serie aan andere (streaming) diensten. Denk aan de bekende zaken als Tidal en Spotify, maar ook Apple AirPlay 2. Even snel uw mobiel koppelen via Bluetooth is eveneens mogelijk. De LSX is voorzien van KEF’s Uni-Q drivers, waarbij de tweeter in het midden van de bas/middentoner is geplaatst. Verder valt het kleurrijke uiterlijk op van de compacte en mooi ontworpen speakers. Kies uit verschillende kleuren zodat u iets perfect passends in het interieur kunt neerzetten. Koppel via wifi voor het écht draadloze gevoel of prik een ethernetkabel in.

Gerelateerde berichten

Cyrus Streamline

NIEUWS – Cyrus stapt in de streaming wereld! De nieuwe Streamline is een alles-in-één oplossing waarbij Cyrus de behuizing – zoals het merk betaamt – opvallend klein heeft weten te houden. Toch zit er alles in: een streaming client (bedraad en draadloos) een versterker en een internetradio.

Restyle Netflix

Nieuw sausje voor Netflix

Netflix maakt op zijn website bekend dat het bedrijf de apps voor gameconsoles, smart-tv’s, settopboxen en blu-ray-spelers radicaal gaat omgooien. Binnen nu en twee weken zijn de wijzigingen zichtbaar voor leden met geschikte apparatuur. Bij het ontwikkelen van het nieuwe design hebben de makers er rekening mee gehouden dat leden steeds grotere schermen gebruiken. In de interface is […]

Geef een reactie