web analytics

KEF LSX Roon-compatible na firmware-update

KEF LSX Roon-compatible na firmware-update

Beschikt u over een KEF LSX draadloze speaker en gebruikt u Roon, dan is er goed nieuws. Een firmware-update maakt de LSX compatible met Roon.

De onlangs geïntroduceerde KEF LSX is een draadloos luidsprekersysteem met vele mogelijkheden. Via een klaarstaande firmware-update is er weer eentje bijgekomen in de vorm van Roon-compatibiliteit. Het updaten doet u via de KEF Control App, beschikbaar voor zowel iOS als Android. Open daarin het Settings-menu en tik op Firmware Update, waarna deze uitgevoerd kan worden. Na de update is uw LSX ‘Roon Tested’, wat betekent dat ze door Roon getest zijn op compatibiliteit. En daarmee integreren ze prima in een Roon-systeem.

Uni-Q

De LSX draadloze speaker kon al overweg met een serie aan andere (streaming) diensten. Denk aan de bekende zaken als Tidal en Spotify, maar ook Apple AirPlay 2. Even snel uw mobiel koppelen via Bluetooth is eveneens mogelijk. De LSX is voorzien van KEF’s Uni-Q drivers, waarbij de tweeter in het midden van de bas/middentoner is geplaatst. Verder valt het kleurrijke uiterlijk op van de compacte en mooi ontworpen speakers. Kies uit verschillende kleuren zodat u iets perfect passends in het interieur kunt neerzetten. Koppel via wifi voor het écht draadloze gevoel of prik een ethernetkabel in.

Gerelateerde berichten

TheCube

Brengt WiSA eindelijk draadloze kwaliteit?

NIEUWS – We hebben van Bang & Olufsen een persbericht binnengekregen dat ze eind dit jaar een set high-end luidsprekers op de markt gaan brengen. Zo ver geen schokkend nieuws. Maar als we verder lezen, zien we dat het een draadloos systeem is. Op basis van technologie van WiSA: Wireless Speaker and Audio. 

Cambridge Audio Min 21 schuin voor met pc

Cambridge Audio Minx Min 21

Het compacte Minx-systeem van Cambridge Audio is nog niet heel lang op de markt. De bikkelharde concurrent voor het kleine Bose-systeem viel bij ons goed in de smaak. Nu is er een opvolger van de Min-10 en Min-20. Namelijk de Min-21 en Min-11. Compleet met een aangepaste subwoofer. Het nieuwe systeem moet nog schoner en […]

Geef een reactie