web analytics

JPLAY presenteert FEMTO netwerk afspeelsoftware

JPLAY FEMTO maakt van uw pc een muziekserver

Met de nieuwste JPLAY FEMTO maakt u van een pc in een handomdraai een high-end netwerk muziekserver met een volgens de makers ongekende kwaliteit.

Bent u van plan een eigen muziekserver in huis op te zetten en daarvoor als basis een pc te gebruiken? Kijk dan zeker eens naar de nieuwe JPLAY FEMTO-software. Met dit programma maakt u van elke pc namelijk een hoogwaardige audioserver. Het is een volgens de fabrikant compleet pakket voor de veeleisende audiofiel. De afspeel-algoritmen zijn volgens hen onovertroffen. In de nieuwste versie treft u de femtoServer aan, een ‘ultralichtgewicht en ultra-geoptimaliseerde’ UPnP mediaserver. Deze maakt dat – nog altijd volgens JPLAY – digitale muziekbestanden met een hogere nauwkeurigheid en transparantie dan ooit tevoren gereproduceerd worden.

Streaming

JPLAY FEMTO haalt het onderste uit de kan van zo ongeveer elk audioformaat en elke resolutie, inclusief DSD Native (RAW) tot en met fs256 en DSD DoP tot en met fs128. Verder laat de softwaremaker weten dat niet alleen lokale muziekbestanden beter klinken, maar ook lossless streams van Tidal en Qobuz. Mocht u al deze claims niet zo direct geloven, dan mag u ze zelf eens rustig uitproberen. De software werkt namelijk 21 dagen gratis. Mocht het geheel u bevallen, dan betaalt u een bedrag van €149. Dat geeft u een licentie voor twee pc’s in handen. Bestaande gebruikers van JPLAY kunnen tot het eind van deze maand upgraden voor een bedrag van slechts €49. Meer informatie over het pakket vindt u op de website van de fabrikant.

Gerelateerde berichten

logitech-ue-smart-radio

Logitech stopt officieel met Squeezebox

NIEUWS – Het is eerder een gerucht geweest, maar het is nu officieel. Logitech gaat de Squeezebox productlijn beëindigen en verder met de Ultimate Ears-serie. Deze volgen uiteindelijk alle streaming-producten op. Wel bijkomend voordeel: bezitters van de Squeezebox Radio kunnen simpelweg een update doen en zo genieten van de firmware van de Smart Radio. 

4 reacties

    1. Het is toch wel erg doorzichtig dat de “femto seconde” als marketing kreet wordt gebruikt als verkoopargument, Het precieze hardware onderdeel behoort in de dac, op de plek waar het zijn werk het beste kan doen. Het is een duiding van valse hoop creëren die niet waargemaakt kan worden. Maar dat maken we, helaas, wel meer mee in de audiowereld.

Geef een reactie