web analytics

Heco presenteert 800 BT Bluetooth-speaker

De Heco 800 BT Bluetooth-speaker

De nieuwe Heco Direkt 800 BT is een opvallende verschijning, mede dankzij de ‘rallystrepen’ in het midden van deze Bluetooth-speaker.

De Heco Direkt 800 BT is een actieve Bluetooth-luidspreker met een breedte van bijna een halve meter. De diepte valt dan weer mee met slechts 22 centimeter. Opvallend zijn de in het design verwerkte ‘rallystrepen’. De speaker staat stevig op een drietal aluminium voeten die het geheel iets achterover laten hellen. De 800 BT is een tweewegsysteem, waarin u twee midden-lagetoners aantreft en een gelijk aantal 125 mm tweeters.

Phono

Qua aansluitingen vindt u op de Heco Direkt 800 BT twee analoge ingangen. Eentje met tulp-ingangen en een andere 3,5 mm jack. Bijzonder is de optie om de lijningang als MM phono-ingang te schakelen. Ofwel: u kunt direct een platenspeler aansluiten zonder nog op zoek te moeten naar een aparte phono-voorversterker. Verder is voorzien in een optische en coaxiale digitale ingang (S/PDIF). Draadloos koppelen kan via Bluetooth, dat eveneens aptX ondersteunt. Tot slot vindt u ook nog een uitgang voor een actieve subwoofer op de speaker, mocht u daar behoefte aan hebben. De geïntegreerde klasse D-versterker levert een vermogen van 2 x 45 Watt. Op het frontdisplay ziet u statusinfo en de commando’s van de afstandsbediening. De prijs van deze direct leverbare Heco bedraagt €599.

Gerelateerde berichten

Teufel Definion 3

Teufel lanceert Definion 3

Wie de Definion 5 te groot of wellicht te duur vindt, kan terecht bij de kleinere versie: de Definion 3. Een wat slankere, kleinere versie van de ‘5’. Teufel heeft deze vandaag gelanceerd en koppelt er direct een leuke actie aan met een gratis stand en speakerkabel!

Qk1 AC Enhancer

Nordost-demo rondom kabels en stroomvoorzieningen

Zet aanstaande vrijdag 22 januari nog even snel in de agenda, want dat is het moment dat u bij Hifi Solutions terecht kunt voor een uitgebreide Nordost-demo (avond) over kabels, stekkerblokken en stroomvoorzieningen. De presentatie is in handen van Nordost productontwikkelaar Bjorn Bengston.

Geef een reactie