web analytics

Zestos Audio presenteert Andros Deluxe Phonostage

Zestos Audio presenteert eind deze week de gloednieuwe Andros Deluxe Phonostage, een soort mix van de al bestaande phono voorversterkers.

De nieuwe Andros Deluxe Phonostage van Zestos Audio is een beetje een mengelmoes van de andere phono-voorversterkers van dit merk. Hij heeft vergelijkbare karakteristieken als de Andros 1.2 Phonostage en tegelijkertijd treft u er inwendig veel technieken uit de Andros Tèssera in aan. De ontwerper laat weten het circuit van dit apparaat en uitgebreide aardingstechnieken tot een hoog niveau getild te hebben. Een van de nieuwe features is de compleet nieuw ontworpen uitgangstrap. Deze is gebaseerd op de 12DW7 buis, die de gebalanceerde uitgangstrafo’s aanstuurt.

Dual mono opbouw

De opbouw van het geheel is dual-mono. De ingangstrap bestaat uit MC step-up trafo’s van hoge kwaliteit; dezelfde als gebruikt in de Tèssera. Het buizendeel bestaat uit een paar van gouden pinnen voorziene low noise 12AX7’s en een eveneens goudgepind high gain, low noise paar aan 12DW’s. Dat alles is mooi ‘open’ zichtbaar in de behuizing; de buizen zijn bovenop voor een gebogen spiegelend oppervlak geplaatst. De warme gloed geeft daardoor weer net wat extra cachet aan het beluisteren van vinyl. Ofwel: een klassieke buizenvoorversterker voor een al even klassiek medium, echt iets voor de liefhebbers.

Gerelateerde berichten

peachtree

Ludems brengt Peachtree en PSB naar België

NIEUWS – Per 1 mei zijn Peachtree en PSB hoofdtelefoons ook in België beschikbaar. Ludoma brengt deze merken al langer naar de Benelux, maar voor België (en Luxemburg) is nu Ludems aangesteld. Per 1 mei kunnen de Belgen en Luxemburgers dus gemakkelijk aan deze spullen komen. 

Geef een reactie