Prijsverlaging Naim Mu-so en Mu-so Qb

Prijsverlaging Naim Mu-so en Mu-so Qb

Prijsverlagingen zijn vanzelfsprekend altijd goed nieuws. Latham Audio heeft wat dat betreft een heuglijke mededeling betreffende de Naim Mu-so en Mu-so Qb.

Latham Audio laat weten dat de prijs van de Mu-so en Mu-so Qb zijn verlaagd. De Mu-so kostte eerst €1200 en is nu verkrijgbaar voor €1000. De Mu-so Qb is in prijs gezakt van €800 naar €700. Tegelijkertijd stat voor beide apparaten een belangrijke firmware-update op stapel die ze geschikt maakt voor Airplay 2. los van die update is het tweetal al helemaal bij de tijd en kan het overweg met de meest recente technieken en streamingdiensten. Denk aan bijvoorbeeld Spotify Connect en TIDAL. Bluetooth en Airplay (binnenkort dus de nieuwste versie daarvan) maken het opzetten van een draadloze verbinding snel geregeld. Internetradio maakt het qua online vertier helemaal compleet.

Multiroom en meer

De Naim Mu-so en Mu-so Qb beschikken over zowel analoge als digitale ingangen, wat het aansluiten van randapparatuur als een tv of draaitafel eenvoudig maakt. Handig is verder de multiroom-functie waarmee je snel verbinding maakt met andere Mu-so speakers en (of) Naim netwerkspelers. Overigens hebben beide apparaten in het verleden een mooie EISA Award in de wacht gesleept, in de categorie Compact Audio System om precies te zijn.

Geef een antwoord