web analytics

Nieuwe Boaacoustic kabels van JIB-Germany

De nieuwe 'budget' Boaacoustic luidsprekerkabel

JIB-Germany presenteert nieuwe Boaacoustic-kabels, bedoeld voor de net wat minder kostende high-end installaties.

Bent u in het bezit van een hifi-installatie met een totale waarde van tot zo’n €10.000 dan heeft JIB-Germany de bij dat budget passende kabels. Deze ‘tot €10.000’-categorie wordt door de fabrikant namelijk beschouwd als een soort van instap-high-end-niveau. En daar passen volgens hen ook wat prettiger geprijsde kabels bij. Wat dan weer de geboorte verklaart van de Boaacoustic-kabels. Het zijn overigens geen extreem goedkope snoeren, maar in vergelijking tot andere ‘echte’ high-end-kabels wel een stuk aantrekkelijker geprijsd. Inwendig wordt meeraderige binnengeleiders gebruikt, gemaakt van ‘hoogwaardig koper’ (6N, 4N). Een stevige en goed afdichtende omhulling houdt oxidatie buiten de deur. De contactoppervlakken van de bijbehorende Blueberry-stekkers zijn met een 24K goudlaagje verguld. Deze constructie moet tot kabels en connectoren met een lange levensduur leiden.

Prijzen

De nieuwe Boaacoustic kabels zijn overigens eenvoudig herkenbaar vanwege hun blauw-zwarte mantel van katoenweefsel. De prijzen van de serie zijn als volgt:

  • Blueberry optisch (Toslink): vanaf €80 (1 meter)
  • Blueberry cinch2 (audio signaalkabel): vanaf €150 (1 meter)
  • Blueberry xlr (audio signaalkabel): vanaf €200 (1 meter)
  • Blueberry schuko (netkabel): vanaf €250 (1 meter)
  • Blueberry luidpsprekerkabel vanaf €300 voor 1,5 meter

De kabels zijn in diverse lengten leverbaar en verkrijgbaar vanaf oktober…november dit jaar.

Gerelateerde berichten

Video Brik Audio

VIDEO – We hebben van Durob Audio een setje van Brik gekregen. Of Brik Audio. Een nieuw, Taiwanees merk dat voor zeer scherpe prijzen leuke componenten in de markt zet. Wij hebben gekozen voor de geïntegreerde versterker, een internet radio, een dacje en een aparte voeding. Alles bij elkaar kost dat nog geen 750 euro. […]

Geef een reactie